Hoe te reinigen van het lichaam in zeven dagen

January 7

Een zevendaagse reinigen wordt uitgevoerd als een manier om het lichaam ontdoen van gifstoffen. Een reinigen is een onderdeel van vele natuurlijke geneeskunde doctrines en wordt gezegd dat het verbeteren van de spijsvertering, evenals de omloop. Het proces vereist beperking van de voedingsmiddelen en producten die u normaal gebruikt. Als u een zevendaagse reinigen overweegt, zorg ervoor dat u met uw arts eerst spreken.

Stap 1

Toxines te verwijderen uit het dieet. Vermijd tijdens de zeven dagen, voedsel met verzadigd vet, suiker, cafeïne en alcohol. Stoppen met roken en het gebruik van tabaksproducten alsmede op dit moment.

Stap 2

Gebruik natuurlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reiniging items. Als onderdeel van de zuivering gedurende zeven dagen, Vermijd zoveel chemische-gebaseerde reinigingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging. Sommige natuurlijke alternatieven zijn baking soda en azijn voor schoonmaak- en natuurlijke Handgemaakte zepen.

Stap 3

Eet een vezelrijk dieet in de loop van de week. Verbruiken veel bruine rijst, appels, bananen, broccoli, bieten, kool, artisjokken en huisgemaakte broden.

Stap 4

Drink groene thee. Groene thee kan zinvol zijn voor het reinigen van de lever. Streven naar het drinken van minstens 2 kopjes groene thee per dag over het reinigen van zeven dagen. Drink veel water alsmede, ten minste acht tot 10 glazen per dag.

Stap 5

Zweet de toxinen uit. U zult willen maken tijd om te oefenen tijdens uw reinigen. Besteden 30 tot 60 minuten per dag uitvoeren van activiteiten zoals aerobics of yoga. Sauna's en warme douches kunnen ook worden gebruikt ter stimulering van transpiratie.

Tips

  • Er zijn ook producten die u gebruiken kunt om te reinigen, als de 7-daagse Miracle Cleanse. Neem het supplement in de komende zeven dagen om toxines uit het lichaam te verwijderen en stimuleren de stoelgang.

Wat die u nodig hebt

  • Water
  • Groene thee
  • Fruit en groenten

gerelateerde artikelen