Lijst van de verschillen tussen Soccer & basketbal

January 25

Voetbal en basketbal worden gespeeld op middelbare scholen en hogescholen in de Verenigde Staten en de hele wereld, niet te vergeten op school en park speeltuinen en professioneel. Zowel sport bieden spelers de kans om te concurreren en te profiteren van de fysieke voordelen die met fysiek actief zijn komen, maar hun overeenkomsten er meestal eindigen.

Basics

Lijst van de verschillen tussen Soccer & basketbal

Er bestaan verschillen tussen voetbal en basketbal, waaronder bal typen, veld dimensies en scoren. Bijvoorbeeld, terwijl voetbal meestal een synthetische bal met zwart-wit vijfhoekige secties gebruikt, basketbal is gebaseerd op een oranje leder of samengestelde bal omringd met dunne symmetrische lijnen. Voetbal wordt gespeeld op een natuurlijke of kunstmatige gras oppervlakte van maximaal 125 yards lang en 65 werven breed. Basketbal wordt gespeeld op een houten vloer 94 voet lang en 50 voet breed op college en pro-niveau, en op een Hof 84 door 50 voeten op de middelbare schoolniveau.

U kunt scoren in het voetbal doelen en straf en vrije trappen, en elk doel is één punt waard. Basketbal scoren gaat om lange afstand schoten gemaakt achter een boog die drie punten waard zijn, terwijl alle andere opnamen gemaakt van binnen de boog met de klok lopen twee punten waard. Vrije worpen, probeerde uit een lijn 15 voet uit de korf, terwijl de klok gestopt is, zijn een punt waard.

Doelstellingen

Lijst van de verschillen tussen Soccer & basketbal

Voetbal doelen zijn veel groter dan basketbal doelen, 8 voet hoog en 24 voet breed aan de middelbare school, college en professionele niveaus te meten. Voetbal doelen zitten op de grond aan elk uiteinde van het veld. Basketbal doelen, ook bekend als velgen, 18 inch in diameter en aangesloten op het onderste gedeelte van een glas of een houten bord 10 voeten vanaf de sportschool vloer. Een net is aangesloten op de rug en de kant van het doel van de voetbal, terwijl een net is aangesloten op het onderste gedeelte van een basketbal velg.

Spel spelen

Een voetbal wedstrijd staat bekend als een match, terwijl een basketbal-wedstrijd wordt aangeduid als een spel. Een voetbal match bestaat uit twee helften van 45 minuten, terwijl een basketbalspel is samengesteld uit twee 20-minuten helften op collegiaal niveau, vier kwartalen van de acht minuten durende op het niveau van de middelbare school en vier kwartalen van 12 minuten op het professionele niveau. Voetbal regels verbieden het gebruik van handen, behalve door de keeper en veld spelers op uitworpen. U verder van de bal en probeer die een doelpunt voornamelijk met de voeten. In het basketbal, aanraken van de bal met voeten is verboden en scoren gebeurt met behulp van de handen.

Uniformen en locaties

Lijst van de verschillen tussen Soccer & basketbal

Voetbal uniformen bestaan uit korte broek en een trui van polo-type, terwijl basketbal uniformen bestaan uit korte broek en een trui van tank-top. Voetballers dragen meestal klampen, terwijl basketbalspelers sneakers dragen. Voetbal wordt doorgaans buitenshuis, gespeeld met een schaatshal versie ook beschikbaar. Georganiseerde basketbal wordt gewoonlijk gespeeld binnenshuis, in plaatsen zoals sportscholen en arenas, maar wordt ook vaak buiten gespeeld op speelplaatsen.

Fast Breaks vs. Offside

In het basketbal is één van de meest gewilde mogelijkheden een fast pauze, waarbij de aanvallende ploeg de bal upcourt duwen in een poging om te scoren door krijgen voor de verdediging. In voetbal, is dit soort offensief aanval verboden omdat twee verdedigende spelers tussen een aanvallende speler, ook bekend als een aanvallende speler, en het doel worden moeten. Deze regel wordt alleen toegepast verleden middenvelder en, wanneer geschonden, staat bekend als buitenspel. Buitenspel wordt alleen aangeroepen wanneer de bal wordt gespeeld van Agteren, wat betekent dat offensieve spelers mogen niet buitenspel als de bal tussen zichzelf en doel van de tegenstander.


gerelateerde artikelen