Oefeningen ter verbetering van lopen na een beroerte

September 7

Oefeningen ter verbetering van lopen na een beroerte

Mensen die een beroerte hebben gehad moet leren om de vele dagelijkse activiteiten verrichten helemaal tegenover weer. Hand-oog coördinatie, balans, de mogelijkheid om gekleed en wandel mei worden beïnvloed. Volgens de nationale Stroke Association hebben 40 procent van de patiënten van de lijn ernstige valt in het eerste jaar na hun beroerte vanwege evenwicht problemen en verlamming van arm of been. Versterking van spieren en verbetering van balans en coördinatie oefeningen kunnen maken lopen na een beroerte gemakkelijker.

Herwinnen van Hip controle

Verbetering van de heup controle is een belangrijk onderdeel van het lopen na een beroerte. Heup spieren kunnen worden verzwakt en problemen met evenwicht en de mogelijkheid om het volledige, vertrouwen stappen ondernemen. De nationale vereniging van de beroerte raadt liggen plat op de vloer met uw onaangetast been plat op de vloer en uw getroffen been gebogen bij de knie. Til je been getroffen en oversteken als je onaangetast been bij de knie. Til je been waarin dit probleem optreedt opnieuw en terug te sturen naar de oorspronkelijke positie. De Overstekende en uncrossing meerdere malen herhalen om te helpen versterken van de heup om te wandelen.

Verbetering van de functie van de knie

Verbetering van functie van de knie na een beroerte een belangrijk onderdeel is van het herwinnen van het vermogen om te lopen. Zwakke knieën kunnen leiden tot evenwicht problemen en gevoelens van onveiligheid bij het nemen van stappen. De nationale vereniging van de lijn stelt liggend op uw onaangetast kant met je onderste knie gebogen voor stabilisatie en uw getroffen arm voor je voor ondersteuning. Beginnen met je rechte getroffen been en buig je aangetaste knie door uw hiel richting uw billen glijden. Schuif je hiel terug naar de oorspronkelijke positie, uw knie strekken. Terwijl het doen van deze oefening, concentreren op het houden van uw heup rechte terwijl u zijn uw knie te buigen.

Steeds in evenwicht

Goede gewicht verschuiven is belangrijk voor evenwicht en algemene controle tijdens het wandelen. In wezen betekent het vinden van uw wandel ritme weer na een beroerte. De nationale vereniging van de beroerte moedigt beroerte slachtoffers om te beginnen op de vloer op handen en knieën, ervoor te zorgen dat uw gewicht gelijkmatig wordt verdeeld tussen zowel armen en beide benen. Rock in een diagonale richting terug naar uw rechterhiel en vervolgens doorsturen naar uw linkerhand. Langzaam Herhaal deze beweging zo vaak als je kunt, rocking zoveel mogelijk aan de ene kant en dan de andere.

De Cardio-verbinding maken

Cardiovasculaire uithoudingsvermogen is een belangrijk onderdeel van het lopen na een beroerte. Cardiovasculaire oefeningen verbetert de circulatie, versterkt het hart en maakt wandelen voor langere tijd minder moeilijk. De American College of Sports Medicine raadt loopband lopen afhankelijk van beroerte-patiënten. Loopband wandelen helpt gait efficiënter, wat betekent minder energie lopen vereist. Dit vermindert de stress tijdens de oefening voor degenen die herstellende zijn. Uw fysiotherapeut zal u helpen bepalen welke loopband instellingen zijn goed voor u als u lijn rehab doorlopen.


gerelateerde artikelen