Spellen kunt helpen kinderen begrijpen eerlijkheid & Peer Pressure

August 20

Spellen kunt helpen kinderen begrijpen eerlijkheid & Peer Pressure

Spelen vangen en houd een kind aandacht, waardoor haar te behouden een les geleerd, Dr. William Sears leggen en verpleegkundige, Martha Sears, gecombineerd auteurs van meer dan 50 boeken over ouderschap kinderen. Spellen kunnen bevorderen positieve eigenschappen zoals eerlijkheid, eerlijkheid, gevoeligheid en gehoorzaamheid aan de regels, terwijl het opheffen van kwesties zoals concurrentievermogen, egoïsme, groepsdruk en vreemdgaan. Onder toezicht spelen kan bevorderen van positieve waarden en bieden een forum voor het bespreken van twijfelachtig gedrag, merken de auteurs.

Start problemen

Fase van een conflict, suggereert Westwood basisschool, Texas. Aanwijzen van een stapel van gezonde snacks en elke speler voorzien van een andere instructie geschreven, zoals eten, vermijden, delen, hamsteren, overtuigen van anderen te eten of anderen ontmoedigen van het eten. Na het spelen, bespreken de emoties van het vervullen van deze rollen. Anderzijds bieden studenten awards voor oneerlijke redenen, zoals kinderen dragen dezelfde kleur heeft als de leraar. Wanneer kinderen object, een bezinnen van verdienste, beloningen en eerlijkheid.

Ik hou van je honing

Verken groepsdruk luchtig, suggereert Maxwell International School, Canada. Spelen, "schat, ik hou van je," een spel waar spelers moeten weerstaan glimlachen of lachen, zelfs met hun vrienden. Spelers vormen een kring, met één persoon in het midden, die vraagt iemand anders als komisch mogelijk, "schat, heb je mij lief?" Die persoon moet beantwoorden, "Honing, ik hou van je, maar ik gewoon niet kan glimlachen." Als ze lachen of glimlachen, ze de volgende "It".

Delen van de rijkdom

Aanmoedigen van verdeling op grote schaal aan station binnenlandse kwesties van billijkheid, stelt AskDrSears.com. Geef een kind een paar crackers, bloemen, speelgoed of kunst benodigdheden, en vraag haar om ze even te delen met iedereen in de kamer. Het bronmateriaal kan vernietigd worden in het proces, en geschillen tussen gever en ontvanger kunnen ontstaan, die allemaal de behoefte aan een groepsdiscussie over eerlijkheid verhogen.


gerelateerde artikelen