Oefeningen voor spierspasmen

May 9

Oefeningen voor spierspasmen

Wanneer een spier aanscherpt en spasmen tot een pijnlijke kramp leiden kan. Ontoereikende uitrekken, uitdroging en schade zijn de meest voorkomende oorzaken van spierkrampen, hoewel sommige helemaal geen identificeerbare reden hebben. Spierspasmen kunnen enkele minuten duren en intense pijn en stijfheid veroorzaken. Reguliere stretching en oefening helpt verlengen uw spieren ter voorkoming van spasmen en krapte en ongemak verlichten wanneer heb je een kramp van de spieren.

Uitrekken

Uitrekken van de belangrijkste spiergroepen kan helpen voorkomen van spierkrampen door een verlenging van de vezels waaruit spierweefsel. Wanneer u stretch, kunnen je spieren uitvoeren fysieke activiteiten eenvoudiger, waardoor ze minder kans om te verscherpen en kramp. Wanneer u stretch, zachte bewegingen gebruiken en doen niet stuiteren in de rekken, aangezien dit kan het scheuren van de vezels. Rek alleen totdat u een lichte trek voelt--duwen tot het punt van ongemak kan krampen erger maken. Maak tijd voor uitrekken zich ten minste dagelijks en steeds vaker als u zitten of staan in dezelfde positie voor lange periodes, omdat dit kan leiden tot uw spieren aan te scherpen. Stretching zodra een kramp optreedt kan helpen verlichten van benauwdheid en pijn. Beweeg langzaam en zachtjes masseren de spier met uw vingertoppen terwijl je uitrekken om los van de vezels.

Aërobe oefening

Opwarmen en afkoelen voordat en nadat stretching en regelmatige aërobe oefening belangrijk is om te voorkomen dat spierspasmen. Zorg ervoor dat u uw kalveren, hamstrings en beenstrekkers; uitrekken deze spieren zijn degenen die kramp vaakst van oefening. Waardoor je spieren te krijgen warm voordat uitwerkend kan ze rekken gemakkelijker, vermindering van het risico van spiervermoeidheid die tot kramp leiden kan. Aërobe oefening voorwaarden uw spieren, zodat ze kunnen om meer spanning. Regelmatige lichaamsbeweging vermindert ook spier verlies dat met de leeftijd optreedt.

Fysiotherapie

Fysiotherapie oefeningen en manipulatie kunnen helpen verlichten van chronische spierspasmen vanwege medische aandoeningen of letsel. De technieken richten op versterking van de spier en het vergroten van de flexibiliteit en bereik van de beweging. Als uw arts fysiotherapie om te helpen met spierspasmen bestellingen, kan uw therapeut manipuleren uw gewrichten te strakke spieren los evenals Toon u versterking van oefeningen om de zwakke spieren opbouwen en verdere problemen te voorkomen.

Waarschuwing

Terwijl de meeste spierkrampen niet tekenen van een ernstig probleem, in sommige gevallen zijn de benauwdheid en pijn indicatief van een onderliggende medische aandoening. Bezoek uw arts als u terugkerende spierkrampen die niet ondervindt met regelmatige rekken verbeteren. Ernstige spierspasmen, dat zijn geen oefening geïnduceerde kunnen verwijzen naar de Lou Gehrig's disease, schildklierproblemen of rugproblemen. Medische hulp inroepen voor ernstige krampen in de nek uit meningitis of als een normale spierspasmen niet binnen 15 minuten van zachte stretching verdwijnen en massage te sluiten.


gerelateerde artikelen