Tandenknarsen & vitamine B5

September 28

Tandenknarsen & vitamine B5

Tandenknarsen, ook bekend als tandenknarsen, kunnen een aantal potentieel ernstige complicaties veroorzaken. Mensen met Bruxisme consequent slijpen, gnash en balde hun tanden. In de meeste gevallen de voorwaarde vereist weinig tot geen behandeling, maar als het wordt lastig, het is belangrijk dat de behandeling om toekomstige complicaties te vermijden.

Achtergrond

Volgens de Mayo Clinic zijn sommige symptomen van tandenknarsen uitgebreide kaken, verhoogde tooth gevoeligheid, chronische aangezichtspijn en inspringingen op je tong. Hoewel de oorzaak is niet bekend, kunnen tandenknarsen worden veroorzaakt door emotionele en psychologische kwesties zoals stress, angst en onderdrukte woede. Het kan ook worden veroorzaakt door een ongelijke uitlijning van de tanden en de veranderingen in slaappatroon. Het wordt vaak gezien bij jonge kinderen en gaat weg door adolescentie.

Complicaties

Hen om te dragen naar beneden, die kunnen worden pijnlijk en vereist chirurgie als ernstige veroorzaakt routine slijpen van de tanden uiteindelijk. Bruxisme kan ook warm, koud en zoete gevoeligheid in tanden, hoofdpijn, oorpijn en complicaties met uw temporomandibulair gewricht veroorzaken. Het kan ook leiden tot slapeloosheid en ontwaken sleeping partners.

Veranderingen in levensstijl te verlichten van de symptomen

Er zijn verschillende manieren om te helpen verlichten de symptomen van Bruxisme. Ontspannen en beheren stress tijdens de dag kunnen helpen verminderen van de kans van slijpen uw tanden 's nachts. Om te helpen om pijn te verlichten, adviseren de National Institutes of Health dat u veel water elke dag drinken, genoeg slaap krijgen, Vermijd het eten van hard voedsel zoals noten en snoep en ijs van toepassing op het pijnlijke gebied.

Tandenknarsen en B-5

Vitamine B-5, ook bekend als pantotheenzuur, is een essentiële voedingsstof voor uw lichaam te metaboliseren van vetten, eiwitten en koolhydraten. Volgens voorschrift voor natuurlijke genezing, kan vitamine B-5 bijdragen tot lagere spanning, die nuttig zijn kan als het gaat om het benadrukken van de geïnduceerde Bruxisme. Voedsel rijk aan vitamine B-5 omvat vlees, eieren, peulvruchten, volle granen en melk.

Verdere behandeling

U moet een medische deskundige te raadplegen als u pijn voelt of problemen ondervindt met openen en sluiten van uw mond. Afhankelijk van de oorzaak, kan uw tandarts adviseren dat u dragen van een splint of een mond bewaker om te voorkomen dat verdere schade. Als de oorzaak is van psychologische aard, is het wellicht raadzaam om professionele begeleiding om te helpen beheren van woede of verlichten stress.


gerelateerde artikelen