Hoe weet u of een jongen echt houdt uw tienerdochter

September 29

Hoe weet u of een jongen echt houdt uw tienerdochter

Het is verheugend om te zien uw dochter steeds onafhankelijker. Echter kunt je trots wijzigen aanhouding snel wanneer heb je een gevoel dat haar nieuwe vriendje niet haar beste belang op hart wellicht. U kan beginnen te twijfelen uw instincten wanneer u dochter verzekert u dat de jongen die ze geworden bij is echt een "goede jongen". In plaats van een beroep uitsluitend op uw gevoelens, zijn kijk voor verklikker dat tekenen de genegenheid van de jongen echte. Tiener websites en tijdschriften, zoals het leven meisje, hebben informatie verzameld van tienerjongens om u te begeleiden over wat signalen een jongen die houdt echt van een meisje geeft.

Stap 1

Zoek naar tekenen van volgroeidheid, zoals denken over zijn toekomst, verantwoordelijk gedrag en zijnd een goede student. Onrijpe jongens wellicht oneerlijk motivaties voor het dateren van uw dochter, terwijl iemand met meer looptijd waarschijnlijker is oprecht in zijn genegenheid. Horloge dat zijn gedragingen zijn in overeenstemming met wat hij zegt. Als een jongen die praat alsof hij volwassen is, bijvoorbeeld, geeft de schuld aan anderen in tijden van crisis, is het mogelijk dat iets mis.

Stap 2

Vraag jezelf af: "Is de jongen betrouwbaar en betrouwbare?" Bekijk zijn gedrag. Doet hij beloften aan uw dochter, komen op tijd voor datums, weer haar telefoon gesprekken en brengen haar huis door avondklok? Als hij oprecht houdt van uw dochter, hij zal uw regels volg en hij niet teleur haar of haar onheus behandelen.

Stap 3

Praat met hem om te ontdekken hoeveel hij werkelijk weet over uw dochter. Probeer om te bepalen als hij heeft de tijd genomen om echt te leren kennen haar. Als hij haar hobby's, passies en interesses weet, is hij meer waarschijnlijk geïnteresseerd in haar als een persoon en niet alleen als een sex-object. Een jongen die een meisje van hobby's en interesses deelt is waarschijnlijker oprecht in zijn motivaties, volgens de website het leven meisje.

Stap 4

Luister naar hoe je dochter over hem met u en haar vrienden praat. Hij flirten met andere meisjes? Behandelt hij haar als een speciaal iemand? Ondanks wat hij zegt, omgaat hoe hij met haar shows zijn ware bedoelingen. Jongens die serieus geïnteresseerd is in meisjes zijn leuk aan hun vrienden omdat hij wil hen goed te keuren van de relatie, volgens de website zeventien.

Stap 5

Onderzoeken de hoeveelheid offer die hij voor uw dochter maakt. Doet hij moeilijk, tijdrovend gunsten voor haar? Is hij het doorbrengen van de tijd om te leren kennen van uw gezin? Luistert hij naar haar vrienden? Een jongen die geen goede bedoelingen gaat niet besteden veel tijd om in uw dochter goed genaden. Hij zal tijd om haar te helpen met projecten en zal niet afschrikken haar wanneer ze, volgens de website zeventien noemt.

Tips

  • Blijf positief. Als u luisteren en achterhouden van ongevraagde adviezen kan uw dochter delen met je vrijer wat er gaande is in haar relatie. Vertrouwen opbouwen voordat zaken escaleren en je dochter zal waarschijnlijk meer leunen op je in geval van een crisis. Loven goede besluitvorming in plaats van haar keuze voor een bepaalde vriendje en de verleiding weerstaan om te beheren over haar leven. Ze moet worden toegestaan om fouten te leren en te groeien.

gerelateerde artikelen