Natuurlijke Dyshidrosis eczeem behandelingen

July 1

Natuurlijke Dyshidrosis eczeem behandelingen

Dyshydrosis eczeem is een soort pijnlijke huidaandoening die jeukende blaasjes die veroorzaakt, wanneer barsten open, modder en formulier diepe scheuren in de huid. De droge huid scheuren kunnen verdiepen en bloeden. Medische behandeling is afhankelijk van corticosteroïden en toepassingen van dikke crèmes of zalven te hydrateren de huid naast het vermijden van flare-up triggers. Natuurlijke geneeswijzen, met inbegrip van kruidengeneesmiddelen, bieden alternatieven voor mensen met dyshidrosis eczeem die willen voorkomen gebruik van corticosteroïden.

Teunisbloemolie

Teunisbloemolie is onderzocht voor de huid, inflammatoire en menstruatie-gerelateerde voorwaarden. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde richtsnoeren Clearinghouse, die toezicht houdt op klinische proeven van alternatieve therapieën voor medicinale doeleinden, vereist evening primrose olie gebruik voor menstruatiepijn en ontstekingsziekten meer overtuigend bewijs vanaf mei 2010. Echter de Clearinghouse, en Dr. J.E. Yates et al., in de mei 2009 kwesties van "The Journal van huisarts," verslag dat teunisbloemolie lijkt te verbeteren van eczeem, zelfs bij kinderen, in gecontroleerde studie omgevingen. Evening primrose olie gewonnen uit de zaden van de plant is gebruikt sinds de jaren 1930. Teunisbloemolie, verkocht in capsule producten, biedt een essentiële vetzuren--nodig voor gezonde cel- en weefseltransplantaties ontwikkeling--aan het lichaam. Het kruidenproduct vermindert de eczeem symptomen van jeuk, zwelling en irritatie.

Olijfolie

Olijfolie biedt meerdere voordelen voor de gezondheid, vooral de gevolgen ervan voor het behoud van gezonde cholesterolniveaus. Olijfolie, met name extra virgin, dat het minste verwerkte type is, biedt essentiële vitaminen en vetten aan het lichaam, hydrateert de huid vormt een barrière over de huid en bevat anti-inflammatoire en zuivering van ingrediënten, zoals fenolen, volgens een artikel gepubliceerd: Klinische Dermatologie "in 2009. Zeep makers variërend van generational Griekse gezinnen tot 21ste eeuw handgemaakte zeep bedrijven zeggen dat aanvraag rechtstreeks naar eczeem irritatie en roodheid verminderen kan en genezing van de beschadigde huid, volgens de informatie website Handmade-natuurlijke-Soap.net.

Salie

Salie, een kruiden bush-achtige plant, biedt reiniging en anti-inflammatoire eigenschappen van de oliën van de wortel en de bladeren, volgens Herbs2000.com. Hoewel salie historisch is gebruikt voor de behandeling van verkoudheid en andere infecties, zijn zijn anti-inflammatoire eigenschappen ook nuttig voor allergische reacties in het lichaam en op de huid. Eczeem, die nauw verbonden met allergische aandoeningen is, profiteert thee infusies of bereid tincturen, maar kompressen salie doordrenkte water zijn ook voordelig om genezing zonder maag-gerelateerde bijwerkingen, zoals misselijkheid, volgens de website.


gerelateerde artikelen