Hoe Elimineer Gas en opgeblazen gevoel door het eten van appels

June 14

Hoe Elimineer Gas en opgeblazen gevoel door het eten van appels

Gas en opgeblazen gevoel worden vaak veroorzaakt door een intolerantie voor een bepaalde voedselbron, gebrek aan vocht in de darmen of nemen in overmatige lucht tijdens het eten. Gas en opgeblazen gevoel zijn niet dodelijk, maar zijn over het algemeen een teken van vertraagd of belemmerd spijsvertering. Ernstige gevallen van gas of opgeblazen gevoel kunnen echter leiden tot pijn en krampen. Invoering van appels in uw dieet kan helpen om opnieuw opstarten en handhaven van gezonde spijsvertering.

Stap 1

Appels eten in matiging. Hoewel handig, moet je voorzichtig bij het nuttigen van appels, omdat ze leiden gas tot kunnen toen gegeten in overmaat. Hebt u gas of opgeblazen gevoel, is het OK om appels eten als je weet dat ze niet in eerste instantie ervoor zorgen dat uw gas. De Universiteit van Illinois geeft aan dat eten een appel per dag goede gezondheid ondersteunt en over het algemeen niet genoeg is om elke negatieve symptomen veroorzaken.

Stap 2

Een kleine tot middelgrote appel eten als je bent ervaren gas of opgeblazen gevoel. Het is het beste te eten van de appel met de huid, omdat daarin onoplosbare vezels, die is het meest effectief in de medeplichtigheid van de spijsvertering. U kunt het hele eten of snijd het in reepjes indien gewenst.

Stap 3

Appelmoes eten als alternatief voor een verse appel. De huid van de appel bevat de meeste vezel, maar ook het vlees van de appel effectief kan zijn. Als u liever een verse appel appelmoes, kunt u nog steeds hulp verkrijgen omdat appelmoes bevat natuurlijke sappen die kunnen helpen vocht toevoegen aan uw spijsverteringsstelsel.

Stap 4

Water drinken na het eten van een appel. Water helpt versnellen van spijsvertering en verdunnen van de vezel die zijn opgenomen in de appel. Zorg ervoor dat het water drinken of eten van de appel langzaam om te voorkomen dat te veel lucht inademen en veroorzaakt het gas te verergeren.

Tips

  • Kies uw favoriete apple RAS. Elk type van apple kan verlichten uw gas en opgeblazen gevoel. Kies een dat u genieten en regelmatig kunt eten.

gerelateerde artikelen