Hoe Vervang tarwe

April 15

Hoe Vervang tarwe

Wereldwijd, tarwe is de derde grootste gewas in de wereld na maïs- en rijstvelden, en wordt beschouwd als een hoofdvoedsel voor achteraan zoveel hebben we vastgelegd geschiedenis. Er is een overvloed van korrels om uit te kiezen bij het vervangen van tarwe in je dieet, vooral als u zijn slechts ter vervanging van tarwe en zijn niet bezig met gluten die is gevonden in sommige haver, tarwe, rogge en gerst. Vervanging van tarwe is een beheersbare taak als u streven naar het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen en opent om te proberen nieuwe alternatieven.

Stap 1

Vervang tarwe en korrels die tarwe zoals griesmeel en bulgur couscous met andere granen die niet zoals rijst, gierst en quinoa doen bevatten. Griesmeel komt uit de buitenste laag van het oor van tarwe en wordt gebruikt in veel pasta's en couscous maken. Bulgur is tarwe die is gedrenkt, gekookt, gedroogd en gebarsten. De meeste van alle producten die zijn gemaakt met tarwe zoals brood, pasta, tortilla's en meel zijn nu beschikbaar als tarwe-vrij. Bijvoorbeeld rijstmeel is op de markt en dus is brood gemaakt uit andere granen zoals gierst.

Stap 2

Vervangen van tarwe door het kiezen van hele voedsel in plaats van bewerkte voedingsmiddelen. Tarwe kan worden gevonden in veel producten naast brood en pasta. Veel bewerkte voedingsmiddelen bevatten natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen en gemodificeerde levensmiddelen zetmeel, die tarwe-afgeleide ingrediënten kan bevatten. Bijvoorbeeld, in plaats van het voorbereiden van aardappelpuree uit een doos, kook de aardappelen, seizoen hen zelf, puree en geniet van. Dit proces zorgt ervoor dat u niet zijn inname van de tarwe die in veel bewerkte voedingsmiddelen is verborgen.

Stap 3

Bier en pils vervangen met sterke drank en wijn. Kleine hoeveelheden tarwe mogelijk in bier en pils, hoewel sommigen geloven dat de tarwe wordt verwijderd tijdens het brouwproces. Geesten zijn ook gemaakt met tarwe, maar het wordt verwijderd tijdens de distillatie-- en wijn is traditioneel gemaakt met druiven, zodat deze dranken tarwe-vrij zijn.

Stap 4

Kijk voor tarwe-vrij labels op de verpakkingen van levensmiddelen. Als een product glutenvrij is, het is ook tarwe-vrij, maar als een product wordt weergegeven als tarwe-vrij is betekent niet dat het is glutenvrij. Bijvoorbeeld, gerst en rogge bloem mogelijk tarwe-vrij, maar niet glutenvrij.


gerelateerde artikelen