Gezinnen met een laag inkomen en voeding

October 7

Gezinnen met een laag inkomen en voeding

Volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) hebben gezinnen met lage inkomens de neiging om een minder voedzaam dieet dan andere huishoudens consumeren, omdat ze niet de aanbevolen hoeveelheid groenten, fruit, vlees, hele granen en laag-vet zuivelproducten consumeren. Vele staten bieden programma's om te helpen gezinnen met lage inkomens krijgen goede voeding.

Ongezonde voeding

Verstrekken van gezonde maaltijden kunnen een uitdaging voor gezinnen met lage inkomens. De beperkte toegang tot gezonde voeding maakt het moeilijk voor gezinnen met lage inkomens te handhaven van een goed uitgebalanceerd, voedzaam dieet. Diëten die tekort van groenten en fruit zijn kunnen verhogen het risico van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, diabetes en bepaalde kankers. Bovendien, kan slechte voeding leiden tot obesitas.

Programma 's

De aanvullende voeding Assistance Program, ook wel aangeduid als module, is een programma dat gezinnen met lage inkomens te voorzien van aanvullende voeding bijstand. SNAP in aanmerking te komen wordt bepaald door factoren zoals inkomen, middelen, inhoudingen en huishouden grootte. De vrouwen, zuigelingen en kinderen, ook bekend als WIC, programmahulp zwangere vrouwen, zuigelingen en kinderen tot de leeftijd van vijf met aanvullende voeding, verwijzingen en voeding onderwijs bieden.

WIC

WIC biedt voedingsproducten zoals hele korrels brood, eieren, melk, kaas, SAP en granen. WIC biedt daarnaast ook zuigelingenvoeding, baby granen en babyvoeding voor zuigelingen om ervoor te zorgen dat ze krijgen goede voeding tot de leeftijd van één jaar. Voor vrouwen die borstvoeding geven, biedt het borstvoeding klassen en borst pompen.

Onderwijs

Bepaalde provincies en staten bieden voeding onderwijs om te helpen gezinnen met lage inkomens, de kennis, houding, vaardigheden en gedrag te ontwikkelen voedingswaarde geluid diëten ter verbetering van de voeding van hun familie. WIC biedt educatieve lessen voor zwangere vrouwen op formule voorbereiding. Bovendien, de deelnemers leren juiste voedsel opslag, voorbereiding, hygiëne en veiligheid en hoe goed de maaltijden op een begroting. Om te informeren of zoek voeding onderwijs klassen in uw buurt, contact op met uw staat of county's Department of Health and Human Services.

Procedure

Om te kwalificeren voor de WIC of module, moet u vult een aanvraagformulier en bewijs van inkomen, bronnen en andere bepalende informatie indienen. WIC vereist gezinnen om gezien te worden door een voedingsdeskundige of een verpleegster om te bepalen of er een risico op voeding. Volgens het USDA voedsel en voeding Service, dit in het algemeen gebeurt bij de kliniek van de WIC kosteloos aan de aanvrager. Zij kunnen eisen dat bloed werk om te controleren op bloedarmoede. Toepassingen voor de WIC of module kunnen worden verkregen door contact opnemen met uw lokale kantoor van het Department of Health and Human Services. Zij kunnen ook geven u verwijzingen en bronnen voor andere diensten voor gezinnen met lage inkomens.


gerelateerde artikelen