Oorzaken van Water in de longen

June 24

Oorzaken van Water in de longen

Je lichaam bestaat voor meer dan 60 procent water en je longen zijn opgebouwd uit dicht bij 90 procent water, volgens de U.S. Geological Survey. Water in de longen, een aandoening genaamd longoedeem, verwijst naar teveel water waar het niet thuishoort, in het delicaat, microscopische luchtruimten waar zuurstof en koolstofdioxide met je bloedbaan uitwisselen. Longoedeem is vergeleken met de verdrinking in het water van uw eigen lichaam. Het is een potentieel levensbedreigende aandoening en vergt van snelle behandeling.

Linker hartfalen

U hebt twee harten--een rechts en een links hart--leven side-by-side in één orgaan, het pompen van bloed dat bijna volledig bestaat uit water. Het rechterdeel van het hart, de juiste atrium en ventrikel, ontvangt bloed uit je lichaam. De zuurstof is opgebruikt en het wemelt van kooldioxide. Het rechterdeel van het hart pompt het in uw longen om te vernieuwen zijn evenwicht van gassen. Uw linker hart, het linker atrium en ventrikel, ontvangen van het verrijkte bloed uit je longen en pomp het terug naar uw lichaam.

Als je links hart zwak--meeste hartaanvallen gebeuren er--bloed een back-up in uw longen. De druk zorgt ervoor dat water uit uw bloed in de luchtruimten. Deze longoedeem kunt u intern verdrinken.

Overbelasting van de water

Als te veel lucht in een band bouwt teveel water in uw bloed druk in uw bloedvaten. Op een bepaald punt, vooral als je linker hart zwak is, knijpt de extra water uit uw bloed en in van uw longen luchtruimten, genaamd de longblaasjes. De extra water lucht uit de gevoelige membranen, voorkomen van zuurstof en kooldioxide uitwisseling, blokkeert en verstijft van je longen, zodat ademhaling moeilijker.

Nierfalen

Uw nieren--meer dan een verwijdering van afvalstoffen systeem--zijn uw lichaamseigen overdrukventiel. Uw nieren stam 20 tot 30 gallons water per dag uit uw bloed en onverrichte allemaal maar een kwart of twee--urine met geconcentreerde afval. Water komt moet gelijk zijn aan het water uitgaan aan het eind van de dag. Maar in nierfalen, de extra water is er geen plaats om te gaan. Uw bloeddruk opbouwt en water in de longen--longoedeem kan worden.

Zout overbelasting

Zout--natriumchloride--vaak gewoon natrium wordt genoemd bij de bespreking van uw lichaamschemie. De concentratie natrium in je bloed wordt nauwkeurig geregeld door een delicate evenwichtsoefening tussen een aantal klieren, je hart, nieren en bloeddruk. Teveel Natrium inname--een veelvoorkomend probleem--dwingt uw lichaam te behouden water om uw te zoute bloed verdunnen. Dit bouwt bloeddruk en Long water, wat leidt tot longoedeem kan opbouwen.

Als u niet uw Natrium inname beperkt, kan uw arts voorschrijven medicijnen genoemd diuretica die helpen uw nieren extra zout, water en druk te verlichten.


gerelateerde artikelen