Ananas 3 dagen dieet

July 12

Ananas 3 dagen dieet

Het dieet van de ananas is een restrictieve gewichtsverlies programma dat zich op de vermeende gewicht-verlies voordelen van ananas richt. Ananas is opgenomen in de groeiende lijst van "negatieve calorie" voedsel dat volgens «««FatFreeKitchen.com,

"zijn voedingsmiddelen die meer calorieën te verteren dan het voedsel calorieën eigenlijk bevat gebruiken." Ananas is ook rijk aan thiamine, kalium, vitamine C en mangaan, die heeft geleid tot theorieën met betrekking tot de potentiële voordelen ervan een gewicht-verlies. Er zijn vele variaties van een ananas-gebaseerde dieet, omvat verschillende time frames en supplementen, met inbegrip van de drie dagen ananas dieet.

Geschiedenis

De oprichting van de ananas-dieet wordt doorgaans toegeschreven aan Joann Metzger die nu gewichtsverlies supplementen gemaakt van ananas markten. Metzger beweert te hebben 43 lbs. in zes weken met het dieet en het bedrijf verloren, Metzger producten biedt vergelijkbare getuigenissen. Variaties van het dieet zijn sindsdien opgedoken, maar er is veel controverse over de werkzaamheid en veiligheid van een dieet van uitsluitend op basis van ananas.

Functies

De drie dagen ananas dieet, soms aangeduid als de ananas en tonijn voeding, is de meest voorkomende en populaire vorm van het dieet van de ananas. Er is geen duidelijke bron van dit gewicht-verlies-methode, en het heeft verschillende internetsites gewicht verlies is rondgestuurd. Deze variatie wordt meestal beschouwd als een bevlieging dieet. De algemene aanpak van de drie dagen ananas dieet maakt gebruik van ingeblikte tonijn ter aanvulling van eiwit. De eerste dag van het dieet bestaat uit een verse ananas, gegeten tijdens de dag, en grote hoeveelheden water. Eten op de tweede dag, naast de ananas en water, twee blikjes tonijn verdeeld tussen de maaltijden. De derde dag herhaalt het plan van de eerste dag.

Voordelen

De belangrijkste attractie van de drie dagen ananas dieet is het ontbreken van een gestructureerde, betaald programma en de gemakkelijke beschikbaarheid van ananas en ingeblikte tonijn in de meeste gebieden. Ananas is bovendien zeer voedzaam. Het bevat hoge concentraties van vitamine C, een krachtige antioxidant. Het mangaan gevonden in ananas is essentieel in het enzym reacties, evenals nier en schildklier functie. Ananas biedt ook kalium, een elektrolyt dat hartritme, spiercontractie en zenuw transmissie regelt.

Overwegingen

Er is geen wetenschap ter ondersteuning van de beweringen van ananas als een gewichtsverlies supplement en het beginsel van "negatieve calorie voedsel" in twijfel heeft getrokken. De theorie is gebaseerd op de gedachte dat ananas en andere voedingsmiddelen bevatten cellulose, een plantaardige vezel dat is onverteerbaar door het menselijk lichaam. Terwijl ananas cellulose bevat, bevat de vrucht ook relatief grote hoeveelheden calorieën uit andere bronnen. Een kopje van blokjes ananas biedt 74 calorieën, afgeleid van 14.4 gram suiker en slechts 2,2 g vezels. Het lichaam gebruikt meestal slechts 10 tot 15 procent van de dagelijkse calorie-inname aan brandstof spijsvertering, en er is twijfel over de vraag of een kleine hoeveelheid vezels dat aantal te verhogen hoog genoeg om beduidend te verminderen de calorieën die is opgedaan met de suiker in ananas zou veroorzaken.

Waarschuwing

Ondanks het alleen duren drie dagen, kan dit dieet variatie moeilijk te volgen, en enig gewicht verloren kan worden herwonnen door terug te keren naar uw normale dieet. De hoge zuurgraad van ananas kan breakout zweren in de mond en op de tong. Tonijn bevat hoge concentraties van kwik dat tot de hoofdpijnen van de migraine leiden kan.


gerelateerde artikelen