Wat zijn de oorzaken van een grote ecologische voetafdruk?

June 26

Wat zijn de oorzaken van een grote ecologische voetafdruk?

Uw carbon footprint verwijst naar de impact die uw activiteiten op het milieu, meldt Carbon Footprint, een website gewijd aan het helpen van mensen verminderen van hun impact op de aarde. Om te bepalen van de grootte van uw carbon footprint, is het noodzakelijk dat de activiteiten die je bezighouden met elke dag die broeikasgassen produceren. Er zijn veel oorzaken van een grote CO2-uitstoot en vermindering van hen kan helpen je helpen de planeet.

Rijden en reizen

Besturen van een auto is handig en vaak nodig om te reizen lange afstanden. Tijd voor verandering, een website die zich richt op verbetering van het milieu, meldt dat er voor elke gallon gas gebruikt, 8,7 kg van kooldioxide wordt uitgestoten. De meer je rijdt, de schadelijker kooldioxide wordt uw auto stoot in de lucht. Reizen door andere takken van vervoer zijn ook verantwoordelijk voor een groot carbon footprint. Voor elke 7 mijl reis je met het openbaar vervoer of elke 1,375 mijl u reizen door de lucht, 1 kg van kooldioxide wordt uitgestoten in de lucht. Gewoon de vermindering van het bedrag u rijden of reizen kan verminderen een grote CO2-voetafdruk, zegt tijd voor verandering.

Toestel gebruik

U rekenen waarschijnlijk op een verscheidenheid van apparaten elke dag om te voltooien van verschillende taken. Maar volgens Carbon Footprint, met behulp van elektriciteit, kolen, gas en olie helpt bij het creëren een grote CO2-voetafdruk. Tijd voor verandering geeft aan dat voor elke 32 uur hebt u uw computer op, 1 kg van kooldioxide wordt uitgestoten in het milieu. Carbon Footprint identificeert verscheidene verschillende huishoudelijke apparaten als de grootste bijdragen aan een grote CO2-voetafdruk: elektrische drogers, koelkasten, vrieskasten, magnetrons en vaatwassers kooldioxide uitstoten telkens wanneer ze worden gebruikt. Gewoon minderen van het gebruik van huishoudelijke apparaten of over te schakelen naar energie-efficiënte kan helpen verminderen van uw carbon footprint.

Gebruik van water

Carbon Footprint meldt dat consumenten door het te gebruiken voor niet-essentiële doeleinden "enorme hoeveelheden" drinkbaar water verspillen. Schoonmaak water neemt ook een grote hoeveelheid energie om er veilig is voor menselijke consumptie. Carbon Footprint raadt aan om regenwater te gebruiken voor andere doeleinden dan drinken. Veel aandacht aan hoe u uw water gebruiken en hoeveel u kan helpen verminderen van de grootte van uw carbon footprint.


gerelateerde artikelen