Elektrische spier stimulatie Devices te versterken van de benen

July 8

Elektrische spier stimulatie Devices te versterken van de benen

Elektrische spierstimulatie wordt gebruikt voor herstel van spieren tijdens fysiotherapie. De apparaten stimuleren spieren met behulp van een elektrische stroom. De elektrische stroom veroorzaakt spiercontracties en wanneer gebruikt regelmatig, versterkt de spieren. Elektrische stimulatie kan worden gebruikt voor het voorkomen van spieratrofie, verbeteren genezing, spieren en gewrichtsbanden verwondingen te behandelen en verlichten van pijn en zwelling. Elektrische spierstimulatie kan worden gebruikt om uw beenspieren versterken.

Spiercontractie

Spiercontractie gebeurt wanneer uw zenuwen een signaal aan je spieren afgeven. Een signaal van de zenuw is een elektrische stroom die langs je zenuwen beweegt totdat het aankomt op de motorische eindplaat. Hier veroorzaakt de zenuw impuls een vrijlating van neurotransmitters, waardoor een spiercontractie in de target-spier, zoals uw hamstrings. De elektrische spier stimulatie apparaten veroorzaken een spiercontractie op een vergelijkbare manier. De elektrische stroom van het apparaat zal het nabootsen van een zenuw impuls die tot het vrijkomen van neurotransmitters en een spiercontractie leidt.

Krachttraining

U kunt het versterken van de spieren in je benen door spierversterkende activiteiten zoals Gewichtheffen, yoga en rotsklimmen. Deze oefeningen maken je spieren werken tegen weerstand. Wanneer uw spieren regelmatig worden gedwongen te werken tegen weerstand, zoals een zware halter of uw lichaamsgewicht, zal ze in omvang toenemen. Toegenomen omvang van spierweefsel zal leiden tot versterking van de spier. Bijvoorbeeld, zal richt u beenstrekkers en hamstrings met squats versterken je benen.

Elektrische stroom

Elektrische spier stimulatie devices inzetbaar te lijken op weerstand opleiding en te versterken uw spieren. Wanneer u opleiding gewicht, de meer weerstand--hoe hoger het gewicht u--de meer spiervezels worden gerekruteerd voor de spiercontractie. Dit effect kan ook worden bereikt met de elektronische stimulatie-apparaat. U kunt de elektrische stroom om na te bootsen van een krachtig, hoge weerstand of een zachte, lage weerstand spiercontractie. Hoe sneller de snelheid van de elektrische stroom, hoe "zwaarder" de weerstand is aan uw spieren en de spiervezels meer zal krimpen.

Resultaten

Gebruik het apparaat elektrische spier stimulatie ter versterking van de spieren, zoals de musculus quadriceps, hamstrings en gastronemicus, in je benen. De spiercontracties veroorzaakt door het apparaat zal het dezelfde gevolgen hebben voor uw spieren als een spiercontractie die tijdens een oefening optreedt. De stimulatie wordt gedaan door het plaatsen van de elektroden op uw huid. De elektrische stroom door uw huid zal afreizen naar uw spier en zullen de normale zenuw impuls nabootsen. Elektrische spierstimulatie zal helpen verhogen de sterkte van uw beenspieren evenals de bloedtoevoer naar de spieren. Volgens William James Lamers, een elektrische spier stimulatie consultant, als u meerdere spiergroepen tegelijkertijd voor meer dan 40 minuten, activeert zal uw bloedspiegels van endorfine ook stijgen.


gerelateerde artikelen