Hoeveel bèta-Glucan Is veilig om te Neem dagelijks?

February 24

Hoeveel bèta-Glucan Is veilig om te Neem dagelijks?

Beta glucan is een soort vezel die zijn gevonden in tal van levensmiddelen, met name champignons lang gewaardeerde in Aziatische geneeskunde voor hun medicinale waarde. Sterk bewijs ondersteunt de voordelen van de gezondheid van het hart van bèta glucans; de Amerikaanse Food and Drug Administration kunnen fabrikanten label producten die deze stof bevatten als "hart gezond." Bèta-glucan lijkt ook immune functie op verschillende manieren stimuleren en blijkt dat het misschien versterken het immuunsysteem, die kunnen van een brede waaier van voorwaarden profiteren zouden. Het Beth Israël diaken Medical Center stelt vast dat niet genoeg bewijsmateriaal vanaf 2011, echter, is zodat geen definitieve conclusies over de therapeutische toepassingen op dit gebied. Enkele dosering richtlijnen bestaan, maar een maximale dosering is niet vastgesteld. Als u denkt dat een bepaalde gezondheids-zorg nemen beta glucan profiteert, praat met uw arts over een juiste dosis.

Dosering richtsnoeren

Het Beth Israël diaken Medical Center notities die zich bezighoudt met het kijken naar de beta glucan effect op hoog cholesterol toegediend doseringen tussen 3.000 tot 15.000 mg. resultaten suggereert het hogere eind van het spectrum van de dosering produceert betere resultaten. Wat betreft de stimulerende immune functie maakt een gebrek aan onderzoek, onderzoekt dit bijzonder gebruik het moeilijk om te bepalen minimum- en maximumdosis. De University of Michigan Health System-merkt op dat de meeste fabrikanten van beta glucan supplementen suggereren dagelijks doses tot 1000 mg per dag voor dit doel.

Bijwerkingen

Aangezien beta glucan natuurlijk in voedsel gebeurt, lijkt het een over het algemeen veilig supplement met weinig risico van bijwerkingen. Drugs.com notities dierlijke studies gevonden grote doses van beta glucan deed niet induceren toxiciteit of sterfte.

Interacties

Geen medicatie interacties zijn gedocumenteerd in de wetenschappelijke literatuur. Als je geneesmiddelen op recept te nemen, echter altijd contact op met uw arts voordat u alle aanvullingen.

Andere overwegingen voor gebruik

Beta glucan van potentieel ter stimulering van het immuunsysteem kan potentieel problematisch als u een aandoening als gevolg van een overactieve immuunsysteem zoals een auto-immune ziekte hebt of als u ontving een orgaantransplantatie. Het Beth Israël diaken Medical Center stelt echter vast dat deze negatieve reacties hypothetische zijn en geen bewijs vanaf 2011 bestaat om te suggereren dat dit probleem werkelijk heeft plaatsgevonden. Praat met uw arts voordat u een supplement als u zwanger bent, borstvoeding of lever-of nierziekte hebt.


gerelateerde artikelen