Mode voor joggen

March 2

Mode voor joggen

Joggen is een effectieve manier om jezelf in vorm te houden. Sommige mensen kunnen werpen op wat training kleding de trek van hun lade eerst; Als u echter wat u kiezen om te dragen, kunnen een groot verschil maken. De volgende keer ga je voor een run, maken je look is net zo modieus als het is functioneel.

Sport beha 's

Omdat je lichaam bewegen zal, is het belangrijk om te beginnen uw look met een sterke basis. Een ondersteunende sport BH blijft u comfortabel tijdens je run. Aangezien u veel bewegen zult, kiezen voor een sport-BH, dat gebouwd voor maximale impact en zal uw borsten in plaats houden terwijl u uitvoert. Als je sport BH tonen zal, proberen een in een lichte schaduw toe te voegen een leuke pop van kleur aan je look.

Sneakers

De juiste sneakers zijn cruciaal voor joggers. Moet u een paar met steun aankoop en kussen om te houden van uw voeten comfortabel tijdens je run. Schoenen met inlegzolen helpen absorberen schokken terwijl u uitvoert. Sneakers kunnen ook buitenzolen en midsoles bevatten. Buitenzolen meestal loopvlakken eruit en zijn zichtbaar op het buitenste gedeelte van je schoen. Midsoles zijn lagen--typisch foam--die geven je schoen toegevoegd kussen en ondersteuning.

Stoffen

Kijk voor stoffen die zijn van lichtgewicht en ademend. Ze kunnen om het even wat van t-shirts en tanks te korte broek en leggings. Stoffen die zweet pit kunnen ook handig zijn. Deze stoffen opzuigen transpiratie, verlatend u droog tijdens uw jog. Maak uw look modieuze door te proberen met patroon en verklaring tees. Als het gaat om sokken, is hoe ze zijn gemaakt een belangrijke overweging. Sokken met dubbele lagen en blister-resistente weefsels zijn uw meest relevante treffers. Deze zal houden van de slijtage op uw voeten en u toestaan om te joggen comfortabel voor langere perioden.

Winter loopt

Wanneer het weer koelt af, behoeft er niet afzwakken van uw punten--gewoon jurk het onderdeel. Begin met een sport-BH met zweet-wicking. Top dat met een shirt met lange mouwen, halverwege gewicht. Follow-up met zweet-wicking sokken die ten minste betrekking op uw kalveren en top ze met het runnen van panty of legging. Handschoenen en een lichtgewicht hoed toevoegen extra warmte. Een ingerichte wind-stoppen jas maakt uw laatste laag. Afhankelijk van de temperatuur, kiezen voor minder lagen. Houd in kunt mening u opstijgen lagen als je gaat, dus het is best om te beginnen uw run willen een eerste chill afweren.


gerelateerde artikelen