Kickboksen en ontdoen van slappe bovenarmen?

February 23

Het wegwerken van vet in elk deel van je lichaam, moet met inbegrip van uw bovenarmen, u een calorie tekort te bereiken. U kunt het bereiken van dit tekort, waarin de verbranding van meer calorieën dan u, door middel van regelmatige oefeningen, zoals kickboksen verbruikt, en gezonde voeding verandert. Hoewel men kan niet uitsluitend om vet te verbranden in een gewenste gebied, beoefenen van kickboksen meerdere malen per week kan leiden tot het verlies van vet uit de verschillende delen van uw lichaam. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsregime.

Schoppen weg de calorieën

Verbranden van calorieën door middel van up-tempo oefeningen speelt een belangrijke rol in het helpen van u vet verbranden. Kickboksen, Harvard Health Publications, merkt snel calorieën verbrandt. Een 155-pond persoon verbrandt ongeveer 372 calorieën in een half uur van kickboksen, terwijl een persoon 185-pond ongeveer 444 calorieën in de dezelfde lengte van tijd verbrandt. Deze calorie branden is vergelijkbaar met watertrappelen.

Houden schoppen voor Fat Loss

Gezien het feit dat reductie spot een mythe is, kan niet u in uw slappe bovenarmen met elke oefening, met inbegrip van kickboksen uitsluitend het vet verbranden. Wanneer u dit sport een vast onderdeel van uw training regime, echter, en verminderen uw calorie-inname, zult u beginnen te ervaren van vet verlies in uw hele lichaam--met inbegrip van uw bovenarmen. Het stoten in een training van kickboksen versterken ook je armen, die gedefinieerde bovenarmen maken kunnen zodra u het vet te verliezen.


gerelateerde artikelen