Camping nabij Lee Vining, California

October 23

Camping nabij Lee Vining, California

De stad van Lee Vining is langs de zuidwestelijke kusten van Mono Lake in de schaduw van het Sierra Nevada gebergte steil naar het westen stijgt. Hoewel klein, speelt de stad een belangrijke rol in het regionale toerisme, een oostelijke gateway naar Yosemite National Park, evenals andere wilde natuurgebieden, meren en nationale bossen bijeenkomen. Als u van plan bent om te kamperen in het gebied, kunt u kiezen uit verschillende seizoensgebonden campings binnen een korte rit van Lee Vining.

Mono Vista RV Park

Op loopafstand van het centrum van Lee Vining, Mono Vista RV Park (geen website: 57 bevers Ln., Lee Vining; 760-647-6401) is net buiten US Highway 395 en heeft een handvol sites met een prachtig uitzicht van Mono Lake. Open vanaf begin April tot begin November, de camping richt zich voornamelijk op RVs maar heeft sommige tent campings. Alle RV sites bevatten water en elektriciteit, en ongeveer de helft hebben volledige aansluitingen. Faciliteiten omvatten een recreatie zaal met speelkamer, speelplaats, hoefijzer kuilen, douches, toiletten en Wi-Fi. Gewoon een blok of zo van de camping, bezoek het Mono Basin Historical Society van Old Schoolhouse Museum; grenzend aan het museum, de Upside-Down House is een architectonische nieuwsgierigheid geïnspireerd door twee kinderen verhalen over ongebruikelijke huizen.

Lagere Lee Vining Camping

In de buurt van Mono Lake, camp bij één van de verschillende Forest Service campings, waarvan de meeste zijn in het Inyo National Forest. Dichtst aan Lee Vining, lagere Lee Vining Camping (fs.usda.gov) is uitgeschakeld Highway 120 een paar mijl ten zuidwesten van de stad. Geopend van eind April tot medio oktober, de camping is op een hoogte van 7.300 voeten en heeft ongeveer 60 campings zonder nut. Elke site heeft een picknicktafel, vuur ring en het dragen van de locker voor opslag van voedsel. De alleen andere camping faciliteiten zijn kluis toiletten. Pak in welke drinkwater die u denkt te gebruiken tijdens het kamperen, omdat geen on-site drinkbaar waterbron beschikbaar is.

Big Bend Camping

Een paar mijl ten westen van lagere Lee Vining Camping en zeven mijl ten west-zuidwest van de stad, ligt Big Bend Camping (fs.usda.gov) langs de oevers van Lee Vining Creek. Haar 17 campings geen nut hebben, maar zijn geschikt voor tenten of RVs tot 30 voet lang. Elke site is een bear-proof voedsel-opslag locker, een picknicktafel en barbecue. Paardsprong toiletten zijn beschikbaar, net als drinkwater. Geopend van eind April tot medio oktober, het weer het toelaat, de camping is op een hoogte van 7,800 voeten.

Trumbull Lake camping

Achttien mijl ten noordwesten van Lee Vining, zit Trumbull Lake camping (fs.usda.gov) op een dichte stand van lodgepole pine in Humboldt-Toiyabe National Forest. Op een hoogte van 9.500 voet heeft de camping een relatief korte seizoen, medio juni openen en sluiten in begin oktober. Het meer is een populaire bestemming voor vissers en watersporters. Tientallen single-family campings zijn beschikbaar, zoals een handvol dubbele sites en een triple site. Elk heeft zijn eigen picknick tafel, grill en bear-proof opslag van voedsel locker. Kampeerders hebben toegang tot het gewelf van de toiletten en een drinkbaar watervoorziening.

Virginia Creek afwikkeling

Virginia Creek regeling (virginiacreeksettlement.com) is een resort complex net buiten Highway 395 ongeveer 19 mijl ten noorden van Lee Vining. Vlakbij is Bodie State Historic Park (parks.ca.gov), gevestigd op de site van een keer-bloeiende goud mijnbouw stadje dat is allang verlaten. Naast de camping heeft Virginia Creek nederzetting verhuur van hutten, motel-stijl accommodatie en een restaurant dat is ingericht met oude westen memorabilia. U kunt toonhoogte van je eigen tent op één van de camping van sites of overnachten in een van haar Camptown Wagons die zijn gemodelleerd naar de overdekte wagons grens dagen. Camping ontvangsthal met toiletten, douches munt bediende en linnen/handdoek verhuur. Gasten zijn onder andere faciliteiten toegankelijk voor alle resort picknicktafels, brand ringen, een station reinigen van vis, vis diepvries, Wi-Fi, hoefijzer kuilen en het restaurant.


gerelateerde artikelen