How to Get Out van terugbetalen creditcardschuld

October 25

How to Get Out van terugbetalen creditcardschuld

Creditcardschuld is in wezen een onbeveiligde lening gemaakt door financiële dienstverleners. Hoewel er situaties waarin u kunt onderhandelen over betere betalingsvoorwaarden kunnen, of zelfs een lager over het geheel genomen in evenwicht, de enige manier voor het verwijderen van uw creditcardschuld is tot het dossier voor hoofdstuk 7 faillissement. In een hoofdstuk 7 faillissement, is uw creditcardschuld over het algemeen ontladen is, wat betekent dat u nooit het terug te betalen. Er zijn echter belangrijke consequenties van het indienen van faillissement, met inbegrip van schade aan uw credit score.

Stap 1

Onderzoek de gevolgen van het faillissement. Hoewel een hoofdstuk 7 faillissement waarschijnlijk alle van uw creditcardschuld elimineren zal, verschijnt het op uw credit verslag voor 10 jaar. Gedurende die tijd, kan het moeilijk, zo niet onmogelijk om elke vorm van lening tegen een fatsoenlijke rente, of misschien een lening helemaal. In toevoeging, verhuurders, werkgevers, zelfs verzekeringsmaatschappijen kunnen kijken in uw credit verslag en uw faillissement kan voorkomen dat u van het huren van een appartement of een fatsoenlijke baan.

Stap 2

Neem contact op met een advocaat. De meeste advocaten bieden een gratis faillissement raadpleging, dus zelfs als u denkt dat u wilt indienen zonder een advocaat, praten over uw situatie met een professional kan helpen. Als er niets anders, moet de advocaat kunnen om u te adviseren over de vraag of het indienen van hoofdstuk 7 een verstandige zet voor u.

Stap 3

Het verzamelen van uw financiële administratie. Je moet voor het documenteren van uw financiële zaken in uitgebreide informatie, met inbegrip van uw inkomsten, kosten, activa, passiva en uitgavenpatronen.

Stap 4

Voltooi de vrijwillige faillissementsaanvraag. Faillissement varieert van staat tot staat, dus moet u de juiste formulieren voor uw staat invullen. Gewoonlijk faillissement verzoekschriften 40 pagina's draaien of langer, en zij moet grondig en nauwkeurig.

Stap 5

Uw verzoek met uw lokale faillissementsrechtbank indienen. U kunt mailen naar uw verzoekschrift aan de rechtbank, maar het is meestal een goed idee om hand-leveren de formulieren om het faillissement als medewerker die kan controleren of dat u alle juiste formulieren in de juiste volgorde hebt gekoppeld.

Stap 6

Uw vergadering van schuldeisers. Ook bekend als een 341 vergadering, dit is een vergadering waar de curator beoordelingen uw papierwerk en uw schuldeisers hebben een kans om je vragen te stellen.

Stap 7

Wachten op uw kwijting. Als u hebt goed uw verzoekschrift, de trustee is tevreden met uw indiening, en geen van uw schuldeisers-object, ontvangt u een volledig uitschenken van uw creditcardschuld binnen ongeveer 60 dagen na uw 341 vergadering.

Wat die u nodig hebt

  • Creditcardschuld

gerelateerde artikelen