B Kamins oog crèmes

July 22

B Kamins oog crèmes

Ben Kaminsky gemaakt met meer dan 40 jaar ervaring als dermatologische chemicus, een spa-lijn die naar verluidt de resultaten van klinische huidverzorging en een luxe spa bezoek combineert. B. Kamins werd opgericht in de jaren 1990 door Kaminsky van zoon, na het realiseren hoe uniek hun producten waren in de markt, vooral aangezien zij een gepatenteerd ingrediënt, de B. Kamins Bio-Maple Compound omvatten. Opgenomen in alle vier B. Kamins ogen crèmes, fungeert de compound naar verluidt als water-bindmiddel.

Nia-stam Eye Cream Kx

Gelanceerd in januari 2013, de oogcrème B. Kamins Nia-stam Kx beweert te zijn het eerste product te combineren Nobelprijs-winnende plant stamcel technologie met niacine, een vitamine B-complex. Een studie gepubliceerd in het International Journal of Cosmetic Science in 2004 bleek dat niacine fijne lijn/rimpels, hyperpigmentatie vlekken, textuur, rode blotchiness en vergeling vermindert. De hart blad handschoen daisy plant cel gebruikt in de oogcrème Nia-stam werd bewezen te fleuren huid en UVB-geïnduceerde zonschade in een studie uitgevoerd door de Raad voor wetenschappelijk en industrieel onderzoek te verminderen.

Aanvullen van Eye Cream Kx

De oogcrème B. Kamins aanvullen maakt gebruik van vitamine K, koper en zink oligopeptides te richten op zowel donkere kringen rond de ogen en de huid als gevolg van cosmetische huid procedures kneuzingen. Formeel genoemd therapeutische oogcrème, de oogcrème Replenishing werd gelanceerd in 2010, en het beweert te versterken van haarvaten te neutraliseren kleurverschillen en genezing tijd dalen van chirurgie rond de orbitale gevoelige oogcontour.

Oogcrème en Oxi-verdediging hydraterende Eye Gel

De twee extra ogen crèmes verkocht door B. Kamins omvatten de gewoon benoemde oogcrème en Oxi-verdediging hydraterende Eye Care gel. De oogcrème beweert te vechten veroudering met antioxidant ingrediënten, vitamine E en Bio-Maple compound. De Oxi-verdediging hydraterende Eye Care gel is een oog op basis van siliconen-gel die wordt gesteld doeltreffend op de eerste tekenen van veroudering, volgens B. Kamins.

Waar te koop B. Kamins ogen crèmes

Het bedrijf is gevestigd in Montreal, Canada, zijn B. Kamins ogen crèmes beschikbaar in de Verenigde Staten in select kuuroorden en apothecaries, de online winkel van BKamins.com en andere online verkooppunten en in de Sephora in Canada. De Nia-stam Eye Cream Kx verkoopt voor $90, de oogcrème aanvullen verkoopt voor $98, Eye Cream is beschikbaar voor $60 en de Oxy-verdediging hydraterende Eye Care verkoopt voor $60, vanaf maart 2013.


gerelateerde artikelen