Amerikaanse Marine basisopleiding zwemmen eisen

October 8

Amerikaanse Marine basisopleiding zwemmen eisen

Voordat u US Navy basisopleiding hebt voltooid, moet u deze kwalificeren als een derderangs zwemmer. Verder testen is nodig om zich te kwalificeren voor geavanceerde posities binnen de Marine, maar alle zijn gebaseerd op het zwemmen vaardigheden evaluatietoets. U moet zich comfortabel genoeg in het water dat u ontspannen gedurende de gehele test, weergegeven, zoals uiteengezet in de richtsnoeren voor het zwemmen van Marine.

Beoordeling van vaardigheden zwemmen

De beoordeling van de vaardigheden van de zwemmen basismaatregelen uw vermogen om te zwemmen 15 werven in borst-diep water, zwemmen een ander 15 werven in water over uw hoofd, loopvlak water voor een volledige minuut en zweven naar beneden voor een volle minuut. Fundamentele zwemmen lessen leren al deze vaardigheden, en moet je comfortabel met hen alvorens basisopleiding heeft gevolgd. De Marine biedt corrigerende zwemmen lessen voor degenen die don't pass deze minimale vaardigheden test-- maar in het leger, je doel is om groter zijn dan de eis, niet gewoon doorgeven. De duik-test voor de zwemmer derderangs bevat de fundamentele zwemmen vaardigheden Assessment testen, naast een paar meer vaardigheden, zodat je kunt overleven in open water zonder een flotatie-apparaat in een man-overboord-situatie.

Diepzee-stap-springen

U moet zitten kundig voor springen in diep water vanaf een platform voor 5 - tot 10-voet en vind gemakkelijk uw weg terug naar de oppervlakte. Deze activiteit simuleert springen schip en leidt tot een bepaalde set van regels met betrekking tot de positionering van het lichaam. U moet niet buigen bij de taille, en je hoofd moet hoog worden gehouden. Je benen moet worden gekruist bij de enkels en je armen moeten worden gekruist over je borst. Moet u uw binnenkant arm om te knijpen je neus, schrap uw hand door het plaatsen van uw pinky onder uw kaak. Dit houdt je je grip verliest tegen de gevolgen van het raken van het water.

Zwemmen voor 50-yard

U moet zitten kundig voor 50 werven zonder stoppen of vasthouden aan de kant van het zwembad zwemmen. U moet aantonen dat de juiste techniek in de borstcrawl, schoolslag, rugslag en elementaire rugslag. De Marine heeft zeer specifieke instructies voor elke streek, meestal met betrekking tot de ademhaling en voortstuwing technieken. Leer de juiste kick voor elke slag en leren uitademen onder water, zodat je moet inhaleren alleen wanneer u komen naar adem. Praktijk van techniek te coördineren van de bewegingen van de arm en been voor optimale aandrijving.

Float/inflatie

De naar voren gebogen float en kleding inflatie zijn technieken die u in dienst te blijven drijven terwijl we wachten voor redding, dus uw vaardigheden solide moet. De derde klasse zwemmer-test moet u zweven naar beneden gedurende 5 minuten in elke positie, uitademen door de neus en de mond en het draaien op de nek om te ademen door mond. Uw arm en been bewegingen moeten u blijven op het oppervlak, maar buitensporige positionele verkeer is onaanvaardbaar. Voor de inflatie-test, mag u elke methode te vullen uw shirt en broek met lucht, maar u moet blijven dicht bij de oppervlakte voor het hele proces. Uw kleding moet worden opgepompt genoeg voor je te zweven zonder te bewegen; worstelen en zinken zijn niet toegestaan.


gerelateerde artikelen