Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

March 24

Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

Een gallon water weegt iets meer dan 8 pond. Zelfs als je dat er veel consumeren, nochtans, betekent het niet dat u zult krijgen 8 pond. Water is essentieel voor het houden van uw lichaam de systemen functioneert-- maar het werkt voortdurend zijn weg door het lichaam, blozen gifstoffen. Water zelf heeft nul calorieën en ponden zoals suikerhoudende dranken kunnen niet zal toevoegen. U kan uw nummers stijgen op de schaal toe te schrijven aan waterbehoud--in dat geval, meer water drinken kan daadwerkelijk helpen trim pond.

Water

Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

Water maakt ongeveer de helft van uw lichaamsgewicht. Er moet zuurstof-uitvoering bloedcellen gezond houden en het helpt je ziekte bestrijden. Water helpt ook voedsel verteren en te ontdoen van afvalstoffen-- en water is het belangrijkste ingrediënt in het zweet. Vaak het aanbevolen dat mensen ten minste acht glazen water drinken, maar als je uit in de hitte of alot van oefening Get, moet u wellicht nog meer om gezond te blijven drinken.

Waterberging

Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

Als je niet genoeg water krijgt, kan uw gewicht omhoog gaan als je lichaam probeert te houden van extra water om te blijven werken naar behoren. Veel zout of natrium-rijk voedsel te eten kan je lichaam te behouden meer water, en vele vrouwen ervaring premenstruele water gewichtstoename. Vasthouden van water kan ook een teken van sommige medische aandoeningen, zoals hart- of nierziekte problemen worden. Als waterberging een probleem is, neem contact op met uw arts om de oorzaak te achterhalen. Het is niet gezond om water doelbewust te stimuleren uw gewicht behouden.

Afvallen

Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

Meer water drinken kan helpen bij het afvallen, niet krijgen het. U moet water om te helpen uw lichaam branden calorieën. Wanneer u gedehydrateerde bent, kan de vetverbranding proces vertragen. Mocht u dorst, dat is een teken dat u al uitgedroogd bent en moet beginnen meer drinken. Drinkwater ook de neiging voelt u volledige sneller, zodat u minder calorieën tijdens maaltijden of snacks tussen-maaltijd verbruiken kan. Waterverbruik kan helpen verminderen spierpijn van oefening, die u te houden aan uw workouts kan inspireren.

Hydratatie indicatoren

Hoe veel Water te drinken Per dag te winnen gewicht

Dorst is een indicatie dat je niet genoeg water krijgt. De kleur van uw urine is een andere manier om te vertellen als je genoeg drinken. Als uw urine een zeer licht is geel, het is een teken dat je lichaam is goed gehydrateerd en getting rid van overtollig water. Als uw urine een zeer donker geel is, je lichaam is vasthouden aan water en u nodig hebt om te drinken meer. Onvoldoende water inname kan leiden tot uitdroging die ernstige gevolgen kan hebben. MedlinePlus.com meldt dat onbehandeld uitdroging tot schade aan de hersenen, aanvallen en zelfs de dood leiden kan.


gerelateerde artikelen