Ananas enzym & gember Pain Relief voor artritis

October 25

Ananas enzym & gember Pain Relief voor artritis

Omdat artritis een chronische ontstekingsziekte is, graag veel patiënten niet-farmaceutische manieren van omgaan met ongemak zodat ze niet hoeven te rekenen op lange termijn gebruik van farmaceutische producten te vinden. Sommige interessante studies suggereren dat ananas enzym en gember verlichting van artritis pijn voorschrijven, maar het bewijsmateriaal verre van afdoende is.

Complementaire technieken

Het aantal Amerikanen die naar complementaire geneeskunde en alternatieve therapieën zoeken is groot en groeiende. Met name voor omstandigheden waarbij chronische pijn--met inbegrip van artritis--patiënten kunnen zich wenden tot alternatieve geneeskunde na niet om verlichting van traditionele medicijnen en technieken te vinden. Sommige natuurlijke stoffen, met inbegrip van gember extract en ananas enzym, hebben aangetoond enkele belofte in inleidende studies voor het beheer van artritis pijn. De meeste onderzoekers, is het er echter over eens dat resultaten niet op dit moment blijkt dat ananas enzym of gember effectieve therapieën.

Ananas-enzym

Ananas-enzym is een afkorting voor bromelaïne. Het is een verbinding die komt van nature in de papaja's en is getest door onderzoekers voor een verscheidenheid van geneeskrachtige eigenschappen. Een studie van de effecten van ananas enzym op artritis, in 2002 in het tijdschrift "Phytomedicine" gepubliceerd door Dr. A. Walker en collega's, suggereert dat ananas enzym gebruik milde kniepijn vermindert. De studie werd gecontroleerd, noch verblind, echter, en de onderzoekers merk op dat de resultaten niet aangeven dat ananas-enzym is een effectieve artritis behandeling. Zij, maar verder onderzoek rechtvaardigen.

Gember

Onderzoekers zijn geweest studeren gember extract om te bepalen of het van artritis pijn verminderen kan. Een studie van 2001 gepubliceerd in het medische tijdschrift "Artritis en reuma" door Dr. R. Altman en collega's notities dat patiënten met artrose enigszins verlaagd symptomen ervaren wanneer behandeld met gember extract. De auteurs merken op, echter dat patiënten die de gember gemeld de dezelfde algehele verbetering van de kwaliteit van het leven als patiënten die een placebo.

Richtsnoeren

In het algemeen, is het best om de alternatieve therapieën aanpak met de nodige voorzichtigheid als er enige bezorgdheid dat ze misschien gevaarlijk of middelen van meer effectieve therapieën doorschakelen. Omdat zowel ananas enzym en gember voedsel stoffen zijn, risico noch een vormen. Verder zijn beide beschikbaar tegen lage kosten zoals voedingssupplementen. Als zodanig, terwijl er geen sterke wetenschappelijk aanwijzingen dat zij van artritis pijn verminderen zullen, er is niet waarschijnlijk significant risico in verband met het gebruik van een of beide.


gerelateerde artikelen