Fiets routes in New Jersey

November 1

Fiets routes in New Jersey

New Jersey staat bekend om een heleboel dingen en zijn fietsroutes over dat de staat is een van hen. De routes zijn gelegen in vijf regio's: Noordoost, Noordwest, midden, Zuidoost en Zuidwest. Deze routes zijn meestal verhard voor alle soorten fietsen, maar een paar zijn specifiek voor mountainbiken. Veel van deze parken bieden ook andere activiteiten zoals zwemmen, wandelen, varen en paardrijden.

Noordoosten

Ringwood State Park in Bergen County heeft 25 mijl van de verharde en onverharde fietspaden voor uw gebruik. Van de 25 mijl zijn er 7,5 mijl van moeilijk mountainbikeroutes. Wanneer klaar fietsen, kan u wilt lunchen in de picknickplaats of huur een boot om te genieten van het meer. Als u meer te doen, kunt u zwemmen, wandelen in een botanische tuin of bezoek aan het museum.

Liberty State Park in Hudson County heeft 10 mijl van de verharde fietsroutes voor uw plezier. U kunt ook hier picknicken en bezoek de natuur centrum of het museum. Een educatieve en historische kans op dit park is een veerboot rit naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island.

Northwest

Stokes State Forest ligt in Sussex County heeft 240 mijl van de verharde en vuil routes en wandelen langs de Appalachian Trail biedt. U kunt ook overnachten in één van de campings, gaan zwemmen of varen in het park lake of gewoon een picknick na uw rit.

In Warren County kunt u de Paulinskill Valley Trail. Dit parcours heeft 27 mijl van trail voor fietsen. Het park biedt ook gasten horseback riding routes, vissen en kamperen voor andere gezonde outdoor activiteiten.

Centrale

Monmouth County, u vindt 16.5 mijl van verschillende soorten routes inclusief geplaveid, grind, unpaved en cinder bij Allaire State Park. Wanneer klaar fiets rijden, kunt u wellicht een tijd voor een picknick op het terrein en een bezoek aan het historische dorp of het museum. Als u vindt dat er is te veel te doen in een dag, kunt je altijd kamperen overnachting in één van de campings van het park.

In het Mercer County Park in Mercer County zul je meer dan 3.5 mijl van asfalt paden te fietsen op. Andere activiteiten voor de gasten van het park varen omvatten, ijs schaatsen op een ijsbaan en tennis.

Zuidoosten

Estell Manor Park in Atlantic County heeft bijna 3 mijl van verharde trail en 10 mijl van graded routes, met inbegrip van sintel, en zijn eigen hoogteweg van de fietsen. Terwijl in het park, u kunt ook genieten van de natuur centrum en de speeltuin voor de kinderen. Andere activiteiten aangeboden voor de bezoekers van het park zijn varen en overnachting camping.

In Cape May County vindt u het Belleplain State Forest met 40 mijl van de verharde en onverharde paden. Enkele van deze routes zijn voor mountainbiken en paardrijden. Als u andere activiteiten op Belleplain zocht, kunt u ook kamperen overnachting, eten bij de picknickplaats, rijden een boot of gewoon ontspannen op het strand.

Zuidwesten

Parvin State Park heeft meer dan 8 mijl van de verharde paden. Er zijn zowel fietsen en mountain bike routes voor uw gebruik. Gelegen in Salem County, biedt het gasten een natuur centrum en overnachting camping. Andere dag activiteiten omvatten varen en zwemmen bij het strand.

In Camden County, kunnen gasten fietsen de meer dan 5 mijl van de verharde paden bij Cooper rivierpark. Na het fietsen, kunt u de bal rond de softbal-velden of putt rond de miniature golfbaan. Er zijn ook volleybalvelden, een driving range, een sintel track en de visserij. U kunt uw hond aan het park de hond lopen, ook overbrengen.


gerelateerde artikelen