How To Lose Weight met resistentie opleiding

April 12

How To Lose Weight met resistentie opleiding

In de zoektocht om gewicht te verliezen, bevatten de typische methoden geen weerstand opleiding. Vele dieters kijk naar cardio-training als de manier om gewicht te verliezen en uit de weg weerstand opleiding. Weerstand opleiding kunt spier toevoegen aan uw lichaam terwijl het helpen van je te verliezen gewicht en vet. Het toevoegen van een beetje spier zal verhogen van uw metabolisme--het vermogen van uw lichaam om calorieën te verbranden. Dit maakt je niet omvangrijk en gespierde. Sommige weerstand trainingsprogramma's zijn ontworpen om u een slanker uiterlijk geven. Wanneer gecombineerd met cardio-training en goede voeding, werkt weerstand opleiding om het gewichtsverlies te handhaven. Extra voordelen van resistentie opleiding zijn sterkere botten en een verminderde risico van letsel.

Stap 1

Oefeningen met behulp van lichtere weerstand en hogere herhalingen uit te voeren. Selecteer de weerstand die nog steeds u brengt naar de vermoeidheid op de laatste herhaling. Drie tot vier sets van 12 tot 15 herhalingen uit te voeren. Met controle, benadrukken van goede vorm tijdens de oefening langzaam werken. Rest slechts 30 seconden tussen sets om training intensiteit te verhogen.

Stap 2

Kies isolatie oefeningen. Isolatie oefeningen werken slechts één spiergroep tegelijkertijd. Dit verhoogt de intensiteit van deze spiergroep, omdat geen enkele andere fractie kan helpen. Voorbeelden van isolatie oefeningen borst vliegen, voorzijde verhoogt voor je schouders, uitbreidingen van het been en been krullen voor je benen. Alle biceps en triceps oefeningen zijn isolatie oefeningen.

Stap 3

Verdeling groepen voor extra intensiteit toevoegen. Een voorbeeld zou zijn voor biceps krullen. Begin met een gewicht dat je voor 10 herhalingen doen kunt. Vul de 10 herhalingen in, en vervolgens de oefening met minder gewicht blijven. Voer zoals vele herhalingen als je kunt, gaat u verder met het gebruiken van lichtere gewichten. Gebruik vier tot vijf verschillende gewichten voor de set, voltooiing van tussen de 30 en 50 herhalingen. Voeg een uitsplitsing instellen voor elke training, elke keer een andere oefening en een ander lichaamsdeel te kiezen.

Stap 4

Variëren uw workouts met verschillende soorten apparatuur. Weerstand opleiding betekent dat er een overbelasting die uw spieren met beweging overwinnen moeten. Dit kan zijn gewichten, bands, zwaartekracht en het lichaamsgewicht van uw. Weerstand stroken kunnen worden gebruikt voor dezelfde oefeningen die worden gedaan met vrije gewichten. De banden zorgen voor een continue weerstand die uw spieren door middel van een volledige scala van beweging werkt. Push ups en dips pullups zijn uitgevoerd met behulp van uw lichaamsgewicht als weerstand. Een register bijhouden van hoeveel kunt u in eerste instantie uit te voeren en vervolgens uitdaging jezelf op een wekelijkse basis door te proberen te verbeteren van uw totaal.

Stap 5

Zijn weerstand opleiding met cardio-training. Sommige ellipstical trainers zijn arm en been pedalen bieden een bovenste en onderste lichaam-training. Het toevoegen van een 20 tot 30 minuten bespaart trainingssessie tijd door met inbegrip van weerstand opleiding met uw cardio-training.

Waarschuwingen

  • Neem contact op met uw provider gezondheidszorg vóór het begin van een oefeningsprogramma voor de eerste keer of als u al een tijdje uit de buurt van fitness-programma's, of als je chronische problemen hebt.

Tips

  • Juiste voeding om ervoor te zorgen dat uw programma succesvol is zijn. Bij het starten van een weerstand trainingsprogramma, kan verlies van het gewicht langzaam te bereiken als gevolg van de toevoeging van enkele spier gewicht worden. Dit zal snel veranderen als uw extra spier helpen zal branden van bovenmatig lichaamsvet. Dit zal resulteren in een afname van de duim en vet. Je ziet er dunner zonder verloor zo veel gewicht zoals oorspronkelijk bedoeld.

Wat die u nodig hebt

  • Gewicht trainingsapparatuur

gerelateerde artikelen