Hoelang voor aërobe oefening voor een 45-jarige?

October 30

Hoelang voor aërobe oefening voor een 45-jarige?

Uitgaven voor altijd op een loopband of doen een aërobe oefening is zinloos zonder doelen. Als u gefrustreerd met uw opleiding bent en zijn niet in staat om te bereiken uw fitness of de doelstellingen van het gewichtsverlies, ervoor zorgen dat u volgen een cardio-plan dat u resultaten snel en effectief krijgt. Lange en korte aërobe oefeningen zijn gunstig voor 45-jarigen als op de juiste manier wordt beheerd.

MakeMe gezond

"Ik niet beschikt over een uur per dag te oefenen" is een reden u kan niet worden raken de weg of het nemen van een klasse van de dansaerobics, vooral wanneer het business en gezinstaken strak op je hielen zijn. De American College of Sports Medicine stimuleert gezonde volwassenen doen ongeveer 150 minuten van gematigde intensiteit fysieke activiteit die verbetert de cardiorespiratoire fitness. Echter kunt u verminderen uw risico op hart-en vaatziekten en voortijdige dood aan de helft van de aanbeveling. Als de tijd krap is, helpen u uw gezondheid langs door het verhogen van uw hartslag driemaal per week gedurende 25 minuten. Welke vorm van activiteit u kiest--joggen, krachtige landschapsarchitectuur of Circuittraining--zorg ervoor dat u uw hart pompen. Als je zingen kunt, werkt u niet hard genoeg.

Mijn Gut krimpen

Om vet te verliezen, moet u het excuus van geen tijd om te oefenen met neerzetten. Het is een grote doel te verliezen gewicht, en een grotere uitdaging om te houden van het gewicht af. U moet meer dan 250 minuten van gematigde intensiteit activiteit elke week één tot twee pond per week verliezen. Beperk uw risico van verwonding door het uitvoeren van ten minste twee verschillende soorten oefening tijdens de week. Een combinatie van aërobe klassen van de groep en joggen-en-wandeling routines gedurende de week kan doeltreffend zijn. Maar overweeg een circuit training klasse dat gebruik maakt van aërobe en weerstand opleiding intervallen. Zolang uw hartslag verhoogde blijft, telt het naar uw per accumulatie, vetverbranding en toning van uw spieren.

Go the Distance

Aërobe capaciteit is de capaciteit van uw hart, longen en bloedvaten aan de behoeften van het zuurstof en energie van je spieren. Als je zijn zittend geweest voor de laatste zes maanden, een mijl lopen, of als u voltooien van een groep fitness klasse wilt, moet u het uithoudingsvermogen onderdeel van uw aërobe capaciteit verhogen. De intensiteit van uw training moet laag genoeg zijn zodat u kunt gaan voor een langere duur. Houd in gedachten dat de eerste 10 tot 15 minuten van matig intensieve cardio zijn de zwaarste afwerken zoals uw hart, longen en bloedvaten inhalen om te voldoen aan de eisen van uw spieren. Als je eenmaal voorbij dit stadium, moet u bereiken wat heet steady-state oefening waar de ademhaling wordt veel gemakkelijker. De sleutel tot het uitoefenen van meer is het toevoegen van meer tijd aan uw training elke sessie totdat u uw doel bereiken. Afhankelijk van uw huidige fitnessniveau, u kan zo weinig als twee minuten aan je dagelijkse wandeling of toevoegen maar liefst 10 minuten aan uw jog.

Risico van schade

Leeftijd is een risicofactor voor cardiovasculaire en pulmonaire metabole ziekte. Als u een 45-jarige man bent, moet u uw arts vóór het begin van een oefeningsprogramma. Als u een 45-jarige vrouw bent en u of uw naaste familieleden een cardiovasculaire en pulmonaire metabolische aandoening hebt, moet u ook uw arts raadplegen. Terwijl de oefening is gunstig voor volwassenen met geen tekenen, symptomen en risicofactoren voor ziekte en ziekte, zou ongecontroleerde oefening gevaarlijk zijn als u een bestaande medische aandoening hebt.


gerelateerde artikelen