Vermindert fietsen heupen?

February 13

Vermindert fietsen heupen?

Terwijl Fietsen voorwaarden hangt je onderlichaam, hip verkleinen af van de overtollige vet rond je heupen vergieten. Voor vetverbrandende workouts, kunt u lange lage-intensiteit ritten of hoge intensiteit intervallen. Reductie Spot, echter, is een mythe. Gewichtsverlies zal optreden op alle gebieden van je lichaam, met inbegrip van uw heupen. Koppel uw fietsen workouts met een voeding plan dat in een calorie-tekort resulteert. Vijf tot 10 minuten van lichte cardio als een warming-up vóór elke fietsen training uitvoeren

Hip vet Is koppig

Het soort vet dat rond je heupen verzamelt staat bekend als onderhuids. Deze vet-cellen hebben een enzym--lipoproteïne lipase--waarmee ze snel slaan meer vet, alsmede het hangen op vet. Vanwege dit enzym is het moeilijk om een stal van overtollige gewicht rond je heupen en dijen. Onderhuids vet vormen niet de dezelfde gezondheidsrisico's als viscerale vet, die hoopt zich rond uw buikorganen. Visceraal vet gemakkelijk breekt en releases vrije vetzuren in je bloedbaan, die uw bloedvaten kan verstoppen. Deze vetzuren ook sijpelen in en beschadiging van je lever, wat resulteert in verhoogde niveaus van insuline in je bloed.

Cardio ertoe

Een pond vet evenaart 3500 calorieën, dus je een 500-calorie-tekort elke dag moeten zult een pond schuur in een week, volgens de American Council on Exercise. Als u op een gematigde intensiteit voor een 30 minuten durende workout fietst, zult u ongeveer 240 calorieën te verbranden. De 500 calorieën om doel te bereiken, moet u aan het dubbele van de duur van uw fietsen training tot een uur. Volgens Harvard Health Publications, 30 minuten van cardio per dag is genoeg om de controle van uw gewicht, maar verlies van het gewicht tot 60 minuten per dag van aanhoudende aërobe activiteit vereist. Door lage intensiteit en lange duur fietsen workouts op een regelmatige basis te doen, kunt u bijsnijden overgewicht--met inbegrip van die in je heupen.

Max Out voor vet verbranden

Zich bezighouden met hoge intensiteit interval-training, die uit korte uitbarstingen van oefening gedaan bij maximale intensiteit gevolgd door actieve rustperioden bestaat. Een 20 - tot 30-minuut HIIT training verbrandt als veel vet als een lange cardiotraining gedaan bij een gematigde intensiteit. Een beginner Fietsen Training kan bestaan uit zes 30 seconden intervallen uitgevoerd op 80 tot 90 procent van je maximale inspanning, volgens "The Muscle & Fitness gids naar High Intensity Interval Training," door Mark Gilbert. Volg een intensieve interval met een interval van de 2,5 - tot 3-minuut herstel gedaan op 50 procent van je maximale inspanning. Warming-up en cool-down met drie minuten ontspannen fietsen. Als u hart problemen hebt, wordt deze methode ook zwaar kan zijn en moet worden vermeden.

Hills inzoomen

Heuvels fietsen is een vorm van resistentie opleiding, stimuleren van de intensiteit van uw training. Een 150-pond man kunt branden tot 10 calorieën per minuut op een heuvel klim, volgens "Ride Your manier Lean: The Ultimate Plan voor branden vet en krijgen passen op een Bike," door Selene Yeager. Daarnaast de overbelasting geboden door een heuvel helpt bij het opbouwen van mager spier massa. Voor elk pond spier opgedaan, zult u een extra 30 calorieën per dag branden. Beginnen met een eenvoudige lus van drie tot vijf matig steile heuvels. Als u de heuvel klimmen, verschuiving in een versnelling van eenvoudiger en onderhouden van een gestage cadans van tussen de 70 tot 80 rpm. Omdat heuvel trainingen op het lichaam te belasten zijn, beperken deze vorm van training naar een een week.


gerelateerde artikelen