Zelfgemaakte aardbei Shakes voor Weight Loss

February 16

Zelfgemaakte aardbei Shakes voor Weight Loss

Aardbei shakes kunnen gezonde toevoegingen aan uw gewichtsverlies plan, en het nog beter nieuws is dat ze u kunnen helpen slank omlaag als je ze gebruiken ter vervanging van hogere-calorie voedsel. Bovendien maken shakes jezelf kunt u behoudt de controle over de ingrediënten die je gebruiken en het aantal calorieën in je drankje.

Ter vervanging van de maaltijden

Aardbei shakes toe te voegen aan uw normale dagelijkse voeding is waarschijnlijker om u gewicht dan het verliezen, aangezien die shakes met calorieën komen te helpen. Echter, met behulp van caloriearm shakes als maaltijdvervangingen is een bewezen strategie om op lange termijn gewicht te verliezen. In een studie gepubliceerd in 2011 in "Voeding Journal", zwaarlijvige proefpersonen die shakes gebruikt zoals maaltijdvervangingen daags gedurende 40 weken aanzienlijk meer gewicht en lichaam verloren vet dan onderwerpen na een voedsel gebaseerde, verminderd-calorie dieet.

Low-Cal ingrediënten

Gestaag om gewicht te verliezen, moet uw aardbei shake minder totale calorieën dan de maaltijd die wordt vervangen. Jefferson University Hospital geregistreerde diëtist Emily Rubin beveelt aan dat met behulp van de maaltijdvervanging schudt zijn niet meer dan 200 calorieën. Start met verse aardbeien--1 kopje gesneden bessen heeft slechts 53 calorieën. Het heeft ook 3,3 gram vezel, wat het deel van plantaardig voedsel je lichaam niet kan verteren en die geen bijdragen calorieën aan uw dieet. Fiber helpt u opvullen en houdt voel je je volledige voor een tijdje nadat u klaar bent met uw schudden. Dit kan helpen u verbruiken minder calorieën voor gewichtsverlies.

De kracht van eiwit

Sommige eiwitten toe te voegen aan uw aardbei shake kan helpen houden u volledige tot uw volgende maaltijd, omdat eiwitten meer verzadigende dan elke andere vorm van nutriënten. Een kopje nonfat, gewone Griekse yoghurt heeft net 100 calorieën en 18 gram eiwit. Dezelfde hoeveelheid afgeroomde melk heeft ongeveer 80 calorieën en 8 gram eiwit, en 1 kopje zachte tofu blokjes heeft 150 calorieën en 16 gram eiwit. Een andere optie is een caloriearm eiwit poeder, zoals Wei. Twee primeurs van een populaire merk hebben ongeveer 150 calorieën en 26 gram eiwit.

Eenvoudig op de suiker

Aardbeien zijn natuurlijk zoet, met bijna 8 gram suiker per kop gesneden fruit. Als u gebruikt de rijpe bessen, moet dat zoetheid genoeg om de infusie van uw schudden. Vermijd het toevoegen van elk soort verwerkte suiker, die niet alleen aan obesitas maar ook hart-en vaatziekten, kanker en hoge bloeddruk is gekoppeld. Als de bessen alleen niet zoet genoeg is voor u, overwegen gooien in de helft een zeer rijpe banaan, die ongeveer 50 calorieën en 7 gram natuurlijke suiker zal toevoegen.


gerelateerde artikelen