Buikpijn van het eten van Pancake Mix

November 19

Buikpijn van het eten van Pancake Mix

Buikpijn na het eten van pannenkoeken uit een mix is niet normaal, en moet worden beoordeeld door een arts. Als u een buikpijn na het eten van pannenkoeken uit een mix ondervindt, moet u wellicht een voedselallergie of intolerantie voor een of meer van de ingrediënten. Vermijd het eten van rauwe pannenkoek slagman vóór het koken het. Meeste pancake mixen bevatten drie zeer allergische voedsel, eieren, tarwe en melk, en bevat ook gluten. Een voedselallergie wordt vaak verward met voedselintolerantie en kan alleen naar behoren worden gediagnosticeerd door een arts.

Allergie vs. intolerantie

Voedselintolerantie is een storing van het spijsverteringsstelsel gebrek aan enzymen of het onvermogen goed een specifieke om voedsel te verteren. Intolerantie leidt voornamelijk tot de gastro-intestinale symptomen, zoals krampen, opgeblazen gevoel, drijvende ontlasting, braken en diarree. Een voedselallergie is een overgevoeligheid van het immuunsysteem voor bepaalde voedingsmiddelen die leiden een variatie van symptomen, zoals astma, verstopte en maag complicaties, volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie tot zal.

Pannenkoek Mix allergie

Een allergische reactie na het eten van pannenkoeken mix wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een allergie voor eieren, tarwe of melk. Elk van deze zeer allergisch voedingsmiddelen kan leiden tot kleine tot ernstige reacties in het lichaam. Tijdens een allergische reactie, de fouten van het lichaam de eiwitten gevonden in een specifieke voedsel als een schadelijke stof en begint te verdedigen van het lichaam. Het immuunsysteem produceert IgE antistoffen die leiden de oprichting van histamine in de mestcellen tot. Histamine natuurlijk beschermt het lichaam tegen infectie, maar kan leiden tot ontsteking wanneer in overmaat geproduceerd.

Pannenkoek Mix intolerantie

Als je intolerant voor melk, eieren of tarwe, beleeft u buikpijn 20 tot 30 minuten na het eten van de pannenkoeken toe. U kunt een urgentie te gebruiken van de badkamer, worden opgeblazen en mijngashoudende en voel me misselijk voelen. De symptomen van een voedselintolerantie zal duren totdat het voedsel is verdreven uit het lichaam. Nadat de pannenkoeken helemaal uit je systeem zijn, zullen de symptomen verdwijnen.

Gevoeligheid voor gluten

Gluten, een eiwit dat van nature in tarwe granen voorkomt bevatten veel pancake mixen. Terwijl in de meeste mensen niet gluten schadelijke effecten veroorzaken, kunnen die gevoelig zijn voor gluten maagklachten en andere spijsvertering symptomen ervaren na het consumeren van voedingsmiddelen gluten bevatten. Als u voorkomen dat gluten wilt, kiezen voor Glutenvrije pannenkoeken gemaakt met haver meel, of zelfs hogere-eiwit alternatieven zoals amandel- of kokos meel.

Wanneer om hulp te zoeken

Als u een allergische reactie ervaart, zult u andere symptomen gemeen voedselallergieën ontwikkelen. U kan ontwikkelen tintelingen en zwelling in uw gezicht, mond of lippen, huid uitslag, zoals netelroos of eczeem en astma symptomen. Als u moeite met ademhalen ondervindt of merk van de weefsels in je mond begint te zwellen, onmiddellijk een arts raadplegen.


gerelateerde artikelen