Diepte perceptie oog oefeningen voor kinderen

May 3

Diepte perceptie oog oefeningen voor kinderen

Diepte perceptie verwijst naar onze ogen vermogen te focussen op een object en het berekenen van de afstand van ons. Wanneer één oog sterker dan de andere is, diepte perceptie vervormd weergegeven waardoor uw kind niet in staat om scherp te stellen. Regelmatige lichaamsbeweging draagt bij aan de omscholing van uw kind ogen, helpt hem evenwicht uit het oog en focus.

Ogen rollen

Tijdens problemen met diepte perceptie is het mogelijk dat uw kind lijdt verzwakte zenuwen in één of beide ogen. Volgens "Houden ogen gezond en Bright met Chimotherapy" door Harold C. Lee, kan ogen rollen helpen versterken van zenuwimpulsen die het mogelijk voor de juiste diepte perceptie en perfect gezichtsvermogen maken. Net zoals je lichaam regelmatige lichaamsbeweging u om gezond te houden vereist, doe je ogen. Bij problemen met diepte perceptie, kan uw ogen rollen medisch therapeutische worden.

Verschuiven van gezicht

Partnered met ogen rollen, helpt uw kind langzaam verschuiven van haar blik ook om versterking van de zwakte van het oog. Volgens «««SeeingWithoutGlasses.net, oog verschuift toe uw kind te herwinnen focus op levenloze objecten. Snelle verschuiving van haar ogen kan leiden tot druk op het eerste, dus is het belangrijk om langzaam beginnen en geleidelijk verhoging snelheid als ze vordert. Resultaten zijn merkbaar binnen twee weken met de meeste patiënten.

Dominante Rest

Omscholing van een zwakkere oog is heilzaam voor algehele gezichtsvermogen. Wanneer één oog is sterker dan de andere, vermoeide ogen op de zwakkere oog in onvermijdelijk. Volgens MedlinePlus, een 2010-studie toonde aan dat de zwakkere oog volledige visie verantwoordelijkheid te nemen voor het dominante oog voor enkele minuten toestaat. Op zijn beurt, gezichtsvermogen verbeterd evenals diepte perceptie binnen tien dagen na het begin van de studie. Als test onderwerpen visie evenwichtig door middel van deze oefening, werd zintuiglijke oog dominantie sterk verminderd.

Lichte ontbering

Rust uw kind ogen van het licht kan helpen met diepte perceptie kwesties. Dit is omdat de ogen van uw kind van overmatige stimulatie tijdens dagelijkse activiteiten rusten moeten. Volgens Lee helpt lichte ontbering uw kind ogen om zich te hergroeperen, als je wil. Dit zorgt voor het dominante oog release druk terwijl het voorkomen van vermoeidheid van de ogen in de zwakkere ogen. Deze vorm van oog verjonging gaat buiten de nachtelijke slaap patronen te frequente rusttijden tijdens de dag. Als uw kind zijn ogen van korte lichte ontbering opent, moeten beide ogen aanpassen waardoor tegelijkertijd betere diepte perceptie.


gerelateerde artikelen