Het gebruik van het kruid tijm te reinigen van parasieten uit het lichaam

December 24

Het gebruik van het kruid tijm te reinigen van parasieten uit het lichaam

Volgens Drug informatie Online, is tijm traditioneel gebruikt in thee te behandelen spijsverteringsstoornissen, waaronder de verwijdering van intestinale parasieten. Gemeenschappelijke intestinale parasieten die kunnen worden behandeld met tijm omvatten spoelwormen, haakwormen en Oxyuren. Parasieten zijn gemakkelijk doorgegeven van persoon tot persoon en kunnen leiden tot maag stoornissen en anale jeuk, volgens het boek "Kruiden voor gezondheid en Healing". Tijm te combineren met andere kruiden bekend voor de bestrijding van parasieten kan u een natuurlijke behandeling geven.

Stap 1

Droge verse blaadjes van de tijm en rozemarijn- en kamille bloemen. Groeien tijm en de andere kruiden zelf, of ze vinden in een supermarkt of markt produceren. Beginnen met het schoonmaken van de kruiden en de plaatsing ervan in een papieren zak. Punctie van de gaten in de zak voor het verkeer en hang ze in een warme, donkere kamer voor over twee of drie weken. U kunt ze ook drogen in een kortere tijd door te plaatsen ze op een bakplaat en bakken voor drie of vier uur op 180 graden Fahrenheit met de oven deur open, volgens tuinieren Know How.

Stap 2

Plaats van ongeveer 3 kopjes water in een pan, en de brander instellen op hoog. Voeg 1/2 tsp. tijm en elk van de andere kruiden. Het toevoegen van een stukje gemberwortel. Breng het aan de kook en laat het aan de steile voor 1/2 uur. Stam uit de kruiden en verwijder de gemberwortel.

Stap 3

Drink 3 kopjes thee per dag totdat de parasieten verdwenen zijn. Gebruik 1 kopje dagelijks voor een kind meer dan 50 kg indien uw arts goedkeurt. Een arts raadplegen voor kinderen onder 50 lbs. voor juiste behandeling.

Waarschuwingen

  • Parasiet kan leiden tot verlies van het gewicht en diarree. Raadpleeg een arts als u vermoedt dat u darmparasieten.

Wat die u nodig hebt

  • Tijm blaadjes
  • Bladeren van de rozemarijn
  • Kamille bloemen
  • Gember
  • Water

gerelateerde artikelen