Dieet voor diabetische neuropathie

December 11

Schade aan de zenuwen als gevolg van verhoogde suiker niveaus in uw bloed (hyperglycemie) is een gemeenschappelijke complicatie van diabetes. De ontelbare symptomen voor deze aandoening manifest meestal 10 tot 20 jaar na een diagnose van diabetes is geboekt. Voorkomende symptomen zijn pijn in de voeten en benen, impotentie, spierkrampen, verlies van controle en visie wijzigingen van de blaas. Diabetische neuropathie is momenteel niet te genezen. Wanneer u zijn gediagnosticeerd met het, wordt behandeling gedaan om te voorkomen dat de ziekte verergert. Beheren van uw diabetes na verloop van tijd door het eten van gezonde en handhaven van een normaal gewicht kan helpen beheersing van deze ziekte.

Stap 1

Koop groenten, fruit, zuivel voedingsmiddelen en volkoren producten. Het consumeren van deze producten te handhaven gewichtscontrole en goede bloedsuikerspiegel, evenals het verminderen van complicaties mogelijk hart. Dit zal helpen u handhaven van een gezond, goed uitgebalanceerd dieet elke dag.

Stap 2

Koop bonen, linzen, maïs tortilla's en aardappelen. Kook deze en voeg ze toe in elke maaltijd of als bijgerecht. Eet deze complexe koolhydraten te absorberen hun heilzame vitaminen, vezels en mineralen. Dit zal helpen complexe koolhydraten in uw dagelijkse voeding.

Stap 3

Uw maaltijd keer gelijkmatig over de dag gespreid. Houden aan een consistent hoeveelheid zes kleine tot middelgrote formaat geportioneerde maaltijden per dag, in plaats van drie grote landen hebben. Vermijd het overslaan van maaltijden en voorkom honger, wat vervolgens tot meer dan eten leidt.

Stap 4

Het elimineren van alle vormen van alcoholische dranken in uw dieet. Vervang dit in plaats daarvan door het kopen en consumeren mineraalwater of alle natuurlijke, niet-concentraat sappen. Blijven drinken van de genoemde dranken voor het onderhouden van een goede bloedsuikerspiegel en te voorkomen dat de symptomen van diabetische neuropathie zoals pijn en tintelingen.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts alvorens enige vorm van dieetplan voor diabetische neuropathie.

gerelateerde artikelen