Trainingen voor de verbetering van een gebroken been

September 3

Trainingen voor de verbetering van een gebroken been

Omgaan met de gevolgen van een gebroken been kan worden overweldigend, waardoor uw vermogen om te lopen, treden beklimmen en oefening en recreatieve activiteiten deelnemen. Voltooiing van de juiste oefeningen in elke fase van uw herstelproces stimuleert genezing en vermindert het effect op lange termijn van uw breuk. Bekijk alle oefeningen met uw arts en therapeut voor het begin van elke nieuwe activiteit.

Blijven bewegen

Benauwdheid door het bewegen van elke gezamenlijke thats niet gegoten of gespalkt door het buigen en strekken het herhaaldelijk voorkomen. Wiggle uw tenen gedurende de dag aan de verbetering van de circulatie, die rent helende voedingsstoffen aan het gebroken bot en sneller herstel. Verhoog je been tijdens het sporten om het verder verminderen van oedeem. Strek uw strakke gewrichten zachtjes zodra de cast is verwijderd. Wikkel een handdoek om je voet, houd de uiteinden van de handdoek en druk op tegen het verzet terwijl je been te rekken.

Band oefeningen

Initiëren rekken met behulp van een oefening band voorzichtig introduceren van weerstand en zorgen voor pijn-vrije oefening. Lig op je rug en wikkel de oefening band rond de onderkant van je voet en buig je heup, knie en voet naar uw kofferbak. Verlengen je been langzaam, zorgvuldig elke gezamenlijke strekken. Strekken en uitoefenen tot het punt van de pijn maar geen verdere. Houd uw knie, enkel en voet recht, zitten op de vloer en draaien van uw heup aan elke kant, zodat de tenen aan iedere zijkant punt. Herhaal elke oefening 20 keer per dag.

Gewicht dragende activiteiten

Gewicht dragende biedt stimulans voor je lichaam om te regenereren de bot dat is beschadigd en evenwicht te herstellen. Bovendien, gewicht dragende oefeningen activeren uw stabiliserende spieren, die vaak na een periode van niet gebruiken verzwakt zijn. Begin door staande op zowel benen en langzaam zwaaien van links naar rechts en front te steunen. Op uw genezing gebroken been staan en uw evenwicht bewaren door het vasthouden aan een stoel. Als uw saldo verbetert, op je been staan zonder vast te houden aan de stoel. Herstel uw evenwicht verder door op te staan op één been met je ogen gesloten, een assistent bij u houden totdat u kunt zich veilig gedurende ten minste 30 seconden consequent.

Aerobisch oefening

Wanneer u in staat om gewicht dragende en versterking van de oefeningen zonder pijn te voltooien zijn, kunt u gaan naar aërobe oefeningen. Beginnen met lopen of met behulp van een elliptische trainer in een traag tempo. Als dit pijnlijk, starten aerobics met zittende fiets oefening is. Daag uzelf uit door deelname aan aerobics van het water, die lage impact. Indoor fietsen is een tussentijdse oefening die zowel low-impact aërobe biedt en hoge impact weerstand oefening. Verhoog langzaam uw intensiteit, hoge impact activiteiten probeert alleen wanneer u volledig worden teruggevorderd.


gerelateerde artikelen