Wat zijn de bijwerkingen van het hele lichaam zuiveringen?

March 6

Wat zijn de bijwerkingen van het hele lichaam zuiveringen?

Het reinigen van het hele lichaam is een regime dat over het algemeen zeven tot 10 dagen duurt. Volgens de Mayo Clinic bestaan deze programma's meestal uit een streng dieet van SAP, water, rauwe vruchten en groenten en supplementen. Hele lichaam reinigt aantal ernstige bijwerkingen kan produceren. Hoewel veel mensen detox programma's gebruiken voor het zuiveren van hun systemen van toxines, zegt de Mayo Clinic dat er weinig bewijs om deze eis te steunen.

Gastro-intestinale kwesties

Veel mensen die aan een hele lichaam beginnen reinigen ervaring gastro-intestinale kwesties. Volgens het boek "Gewicht succes voor een Lifetime", kunnen deze symptomen zijn diarree, misselijkheid en braken. Gastro-intestinale kwesties kunnen heel ernstig zijn, omdat zij snel tot uitdroging, dat iets leiden kunnen is om te voorkomen dat als je al in een verzwakte toestand. Drink veel water en aan te vullen uw reinigen met elektrolyt-rijke dranken zoals sportdranken als deze symptomen langer dan enkele uren duren. Als ze blijven bestaan voor meer dan een dag of twee, is het raadzaam om te stoppen het reinigen. Raadpleeg een arts als de symptomen niet stoppen nadat u een milde dieet hervatten. Niet uit te oefenen terwijl je aan een full-body cleanse deelneemt, zoals die verder uitdroging kwesties verergeren kan.

Hoofdpijn

Hoofdpijn zijn een veelvoorkomende bijwerking van gehele lichaam reinigt, met name die waarin weinig in de weg van voeding. Zij zijn uw lichaamseigen manier om je te vertellen dat het voeding vereist. Hoewel je hoofdpijn tijdens een reinigen, verwachten kan als zij na verloop van tijd verergeren of wazig zien en duizeligheid, is het tijd om te breken het reinigen. "Eenvoudig te reinigen: het Weekend reinigen en intestinale gezondheid" adviseert mensen met extreme symptomen zoals deze te drinken sommige SAP en 1/2 kopje gekookte bruine rijst eten. Als de symptomen verdwijnen spoedig na, blijft u het reinigen als u wenst. Als dat niet het geval is, geleidelijk aan gemakkelijk zelf uit het dieet door het eten van meer bruine rijst, samen met de helft een banaan, elke twee uur totdat u zich beter voelt.

Vermoeidheid

Vermoeidheid tijdens een hele lichaam reinigen is gerelateerd aan uw lichaamseigen kelderende bloedsuikerspiegel, evenals haar gebrek aan brandstof eenvoudige taken uit te voeren. "Eenvoudig te reinigen: het Weekend reinigen en intestinale gezondheid" zegt dat u waarschijnlijk meer slapen tijdens een detox dieet vereisen zult, omdat je lichaam minder stress en activiteit kan tolereren. Als de vermoeidheid is vergezeld van flauwvallen, duizeligheid of hartkloppingen, stop het reinigen onmiddellijk en raadpleeg een arts. Deze kwesties kunnen symptomen van ernstige gezondheidsproblemen en moet worden gecontroleerd door een professional.


gerelateerde artikelen