Het Paleo dieet Vs. de China-studie

August 28

Het Paleo dieet Vs. de China-studie

Het Paleo dieet en de studie van China hebben elk overtuigd scores van mensen die het eten van een bepaalde manier zal helpen bij gewichtsverlies en verminderen het risico op gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten. De twee diëten, echter niet eens over wat voedsel moeten worden opgenomen in een gezonde voeding en die moeten worden beperkt of vermeden. Spreken met uw arts over het gezondste dieet voor u.

Vlees en zuivel

De maker van het Paleo dieet, Loren Cordain, suggereerde dat mensen nodig om te eten voedsel beschikbaar gedurende de tijd van voorouders, wat betekent dat een goede dosis van vlees, gevogelte en vis, met inbegrip van Turkije, mager rundvlees, lamsvlees, heilbot, zalm, garnalen en krab van elke dag. Het dieet zet zuivel - melk, kaas en yoghurt - ontoegankelijk. De China studie suggereert dat een plantaardig dieet beter is voor de algehele gezondheid en vlees en zuivel beperkt.

Regels voor granen

Granen zoals brood, pasta, rijst, couscous en quinoa zijn van de Paleo-tafel, die leiden tot problemen, kan want het is moeilijk te elimineren korrels uit uw dieet. De studie van China duwt volkoren brood, bruine rijst, quinoa, haver en volkoren pasta gerold.

Groenten en fruit

Zowel het Paleo-dieet en de studie van China raden eten veel groenten en fruit. Bananen, zijn bessen, appels, perziken, ananas, avocado, tomaten, groene Groenen, broccoli, bloemkool en pompoen een paar opties voor beide dieet. De uitzondering is aardappelen, die zijn toegestaan op het dieet van de studie China, maar zijn ontoegankelijk op het Paleo dieet.

Dieet in uw levensstijl

Beide diëten beweren te verminderen het risico van bepaalde medische aandoeningen, zoals hart-en vaatziekten, kanker en diabetes, en beide beweren te helpen bij gewichtsverlies en beheer van het gewicht. Hoewel dit kan waar zijn voor beide dieet, altijd spreken met uw arts om te bepalen welke eten plan is geschikt voor u op basis van uw huidige gezondheid.


gerelateerde artikelen