Hoe Detox van het lichaam met groenten

February 26

Elke dag, accumuleert je lichaam ontelbare toxines. Toxines die zich in je lichaam ophopen zijn metalen deposito's zoals aluminium, kwik, koper en lood u van voedsel en lucht neemt. Deze stoffen kunnen leiden tot gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, kanker en allergieën. Ontgifting is een methode voor het voeden, rust en reinigen je lichaam van binnenuit. Er zijn talrijke supplementen en omslagen van het lichaam die u kunnen helpen ontgiften, maar deze remedies kunnen erg duur zijn. Gelukkig, de natuur heeft een oplossing voor dit probleem, in de vorm van gezonde groenten.

Stap 1

Half kopje broccoli toevoegen aan uw dieet elke dag. Broccoli bevat een werkzaam bestanddeel genaamd sulforafaan, die uw lichaam produceren enzymen helpen kan, fase II enzymen die ontgiften van kanker-veroorzakende toxines.

Stap 2

Een ounce van de gehakte knoflook toevoegen aan uw dagelijkse maaltijden. Knoflook bevat het werkzame bestanddeel curcumine die is een natuurlijke antibioticum en kan helpen ontgiften van uw bloed van toxinen. Toevoegen aan soepen, pasta en stoofschotels.

Stap 3

Eet een kopje gekookte artisjokken elke dag. Artisjokken bevatten een fytochemische genaamd cynarin, die helpt uw lichaamseigen natuurlijke ontgifting en eliminatie processen ondersteunen. Het beveiligt en ontgift je lever tijdens het reinigen van uw spijsverteringsstelsel.

Stap 4

Drink dagelijks een kopje van natuurlijke, ongezoete Aloë vera sap. Aloë vera bevat krachtige polysacchariden die uw immuun systeem verbeteren kunnen te produceren meer leucocytten om te helpen uw lichaam bij het bestrijden van de ziekte-veroorzakende toxines die uw lichaam ingaan.

Stap 5

Een ounce van gember toevoegen aan je voedsel. Gember bevat een stof genaamd gingerol die bij het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen uit je lichaam helpt terwijl het verbeteren van uw metabolisme en bloed omloop. U kunt ook eten twee of drie kledingstukken van natuurlijke gember snoep dagelijks of een kopje gemberthee. Beide vormen van gember zal je hetzelfde effect.

Waarschuwingen

  • Dit artikel is geen vervanging of vervanging voor het zoeken naar medische
  • advies van uw arts of zorgverlener.

Wat die u nodig hebt

  • Broccoli
  • Knoflook
  • Aloë Vera SAP
  • Artisjokken
  • Gember

gerelateerde artikelen