Kan cafeïne veroorzaken kasten?

January 25

Kan cafeïne veroorzaken kasten?

Kasten van het gebruik van cafeïne zijn een teken van een allergische reactie. Cafeïne is een drug die wordt vaak gevonden in koffie, frisdrank, thee, energiedrankjes en gebruikt in combinatie met andere medicijnen, zoals pijnstillers. Drugs.com stelt dat kasten een symptoom van een ernstige allergische reactie genaamd anafylaxie zijn. Anafylaxie is een zeldzame reactie die leiden levensbedreigende symptomen tot kan binnen minuten na inname van een stof die je lichaam overgevoelig richting is.

Cafeïne allergie

Cafeïne kan leiden tot gemeenschappelijke allergische symptomen die niet zijn gerelateerd aan een allergische reactie, maar zijn nogal vaak voorkomende bijwerkingen van het geneesmiddel. Bijvoorbeeld cafeïne kan leiden tot hartkloppingen, misselijkheid, hoofdpijn en braken als u teveel inslikken of de stof niet tolereren. Een cafeïne van allergie is sprake wanneer je lichaam maakt immunoglobuline antilichamen om te vechten uit de stof, volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie. IgE antistoffen zijn ziekte bestrijding van agenten die het lichaam wordt gemaakt wanneer het fouten cafeïne voor een schadelijke stof. De productie van IgE antistoffen veroorzaken mestcellen voor de productie van histamine, een chemische stof die tot ontstekingen in de weke delen leidt.

Hives

Kasten zijn een gemeenschappelijk huiduitslag die verband houden met allergische reacties. Kasten zijn een uitslag die ontwikkelt in clusters van striemen die erg jeuken zijn. Bijenkasten van een allergie voor cafeïne zijn het gevolg van een verhoogde hoeveelheid histamine in de huid. Histamine in het oppervlak van de huid leidt tot ontsteking, zwelling en irritatie. De meeste gevallen van netelroos veroorzaken geen eventuele gezondheids-zorg, tenzij zij in de keel of het binnenoor vormen. Kasten zijn een teken van anafylaxie dat uw arts moet evalueren. Kasten kunnen vormen op een deel van het lichaam verplaatsen zonder een reden en meestal verdwijnen binnen een paar uur.

Anafylaxie

Anafylaxie is doorgaans het resultaat van de allergieën van het voedsel, insectenbeten en drug allergieën. Kasten zijn een gemeenschappelijk teken van een ernstige allergische reactie die het hele lichaam beïnvloedt. Nadat je cafeïne innemen, kunnen uw immuunsysteem vrijgeven buitensporige hoeveelheden IgE antistoffen en histamine, waardoor weefsels in verschillende delen van het lichaam te worden ontstoken. Hierdoor kan je lichaam om te ervaren een staat van shock wanneer u kan niet ademen, kan bewustzijn verliezen en ervaren van een plotselinge daling van de bloeddruk. Indien niet behandeld, kan anafylaxie leiden tot de dood.

Behandeling

Als je de diagnose met een cafeïne-allergie, Vermijd alle verbruik van cafeïne te vermijden van een allergische reactie. Kasten die zich ontwikkelen als u per ongeluk cafeïne inslikken kan worden behandeld door het nemen van een antihistaminicum te verminderen van histamine in het lichaam en door het toepassen van hydrocortison crème.


gerelateerde artikelen