Gezond slapen gaan Snacks voor volwassenen

April 3

Gezond slapen gaan Snacks voor volwassenen

Als je merkt dat je wakker tijdens de nachtelijke uren, is het waarschijnlijk dat u beginnen zult te voelen van honger. Wanneer de drang om snack hits, u nodig hebt om te controleren of eet je voedsel dat gezond en u zal niet bijhouden van de hele nacht. U moet vermijden voedingsmiddelen die overtollige hoeveelheid calorieën, suiker en cafeïne te hebben. Indien mogelijk, kies voedingsmiddelen die gezond voedzaam en.

Kwark

Nacht eters moeten sommige kwark altijd bij de hand hebt. Dit is een ongelooflijk gezonde snacking optie is laag in vet en geladen met eiwit. Kwark kan voldoen aan wat voor soort verlangen u ondervindt. Als je een smaak voor een zoute snack, heb een paar volkoren crackers met uw kwark. Als zoete wat je is na, mengen in sommige verse gesneden perziken. Als u op zoek bent naar iets anders, Meng in 1 tbsp. van natuurlijke pindakaas.

Rauwe groenten

Rauwe groenten zijn een gezonde snack, ongeacht welk moment van de dag je ze eet. Ze zijn een bijzonder goede snack te eten 's nachts omdat zij u zonder leidt opvullen zal tot ongemak wanneer u liggen om te slapen. Rauwe groenten leveren veel voedingsstoffen die gunstig voor je lichaam zijn, en ze hebben een zeer lage calorie count. Voor een gezonde snack, proberen sommige selderij of wortel-stokken.

Volkoren brood

Wanneer u bent honger nachts, proberen het maken van een sandwich met volkoren brood. Beginnen met wat mager vlees zoals Turkije of gebraden kip en vervolgens stapel op uw favoriete groenten. Hebt u dat kaas op je boterham, maak een verlaagd vetgehalte keuze. Je lichaam zal zitten kundig voor verteren de volkoren en zal u niet verlaten met een zware, opgeblazen gevoel net als brood die zwaar worden verwerkt.

Vers Fruit

Vers fruit is een snack die je kan nooit verkeerd gaan met. Het is een lage calorie-optie die is geladen met voedingsstoffen en antioxidanten die uw lichaam functie naar behoren helpen. Als u een zoete traktatie wilt, snack op bessen, perziken, peren, appels of bananen in plaats van het bereiken van een reep of snack cake. Deze vruchten bevatten ook magnesium, die nuttig is in het ontspannen van je lichaam, zodat u snel in slaap vallen. Vermijd citrus vruchten zoals ananas en meloen, omdat je lichaam een harde tijd verteren hebben kan, wat leidt tot de zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen