Voordelen van knoflook en zink

January 1

Voordelen van knoflook en zink

Overzicht

Knoflook, een prikkelende lid van de familie van de lelie en het trace minerale zink delen vele therapeutische gezondheidsvoordelen. In feite, bevat knoflook zelf hoge niveaus van zink, evenals andere mineralen en sporenelementen, zoals ijzer, calcium, mangaan en selenium. Terwijl u zowel knoflook en zink in aanvulling vorm consumeren kunt, wellicht ze toe te voegen aan uw dieet in de vorm van hele voedsel de meest verstrekkende voordelen voor de gezondheid. Zink vind je in allerlei soorten vlees, zoals rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, Turkije, kip en zalm, maar ook in zuivelproducten, peulvruchten en gehele korrels. Raadpleeg uw arts voordat u knoflook of zink supplementen toevoegt aan uw regelmatig dieet om allergische reacties of andere bijwerkingen te voorkomen.

Boost immuniteit

Zowel de knoflook en de zink kunnen bijdragen tot het versterken van uw immuunsysteem, beschermen u tegen alles wat de koude en griep bacteriële, schimmel en schimmelinfecties. Shari Lieberman en Nancy Pauling Bruning, in "Het echte vitamine en minerale boek: de definitieve gids naar ontwerpen van uw persoonlijke Supplement programma," vertelt dat zink kan bijdragen tot de gezonde productie van antilichamen, evenals de gezonde werking van uw milt, thymus en lymfe notities, die allemaal bijdragen aan uw lichaam te beschermen tegen ziekte. Ook kan knoflook helpen uw lichaam weerstaan infectie door het activeren van macrofagen, die cellen die bacteriën in je lichaam verbruikt. Phyllis A. Balch, in "Recept voor Herbal Healing," zegt dat knoflook activeert een aantal cruciale enzymen die aan effectieve antibacteriële, antivirale en antischimmel activiteit in je lichaam bijdragen.

Toxine Defense

Knoflook en zink kunnen beschermen uw lichaam op een aantal manieren tegen de gevolgen van milieu-toxines. Lieberman en Bruning verklaren dat zink mei zitten kundig voor behoeden dat uw lever chemische vergiftiging en tot de productie van anti-oxidanten, die worden gebruikt door je lichaam bijdragen kan te bestrijden van cel-schadelijke vrije radicalen. Zink kan ook helpen om het bewaken van uw lichaam tegen overmatige blootstelling aan lood en cadmium. Op een vergelijkbare manier kan knoflook helpt te beschermen uw lichaam tegen oxidatie en vrije radicalen. Balch verklaart dat "de zwavel en waterstof verbindingen van knoflook zijn krachtige giftige zware metalen chelaatvormers, bindend en het verwijderen van metalen door excreties." Knoflook ondersteunt ook de gezondheid van uw lever lever door het vernietigen van milieu kankerverwekkende stoffen, zoals die gevonden in sigarettenrook, luchtverontreiniging en mallen.

Ziektepreventie

Zowel de knoflook en de zink kunnen helpen voorkomen dat een groot aantal chronische ziekten, met inbegrip van atherosclerose, diabetes en kanker. Lieberman en Bruning verklaren dat zink helpen kan om diabetes te voorkomen doordat een cruciale rol in de productie van enzymen nodig voor glucose metabolisme en bijdragen kan aan de verbetering van de niveaus van de insuline, waardoor de bescherming van het lichaam tegen de ontwikkeling van insulineresistentie. Knoflook, kan ook helpen om uw lichaam tegen de ontwikkeling van chronische ziekten te beschermen. Balch legt uit dat knoflook bijdragen kan tot het verlagen van de bloedsuikerspiegel geassocieerd met diabetes door het stimuleren en beschermen uw lichaam de secretie van insuline. Knoflook kan ook helpen om te beschermen tegen atherosclerose en hoog cholesterolgehalte door het vertragen van de bloedstolling en draagt bij aan lagere cholesterolniveaus. Knoflook kan zelfs helpen om te waken tegen de borst, dikke darm, maag en andere vormen van kanker door de vorming van de tumor en de verspreiding in de weg staan.


gerelateerde artikelen