Voedingswaarde-informatie: Kruimels Cupcakes

September 30

Voedingswaarde-informatie: Kruimels Cupcakes

Kruimels bak winkel, een New Yorkse keten die in 2003 geopend en gesloten in juli 2014 aangeboden tientallen smaken van cupcakes in maten die van 1 inch tot een maar liefst 6 1/2 inch in diameter varieerden. De calorieën en voeding inhoud van elke cupcake gevarieerd afhankelijk van de grootte en de ingrediënten.

Size Matters

Een 'handtekening' kruimels cupcake formaat is 4 inch, en cupcakes van die grootte bevatte van 450 calorieën te ongeveer 800 calorieën. De kleinere "smaak" en de "klassieke" cupcakes, die 1 inch en 2 1/2 inch, respectievelijk gemeten, had proportioneel lager calorie telt.

Monsters van de smaak

Veel kruimels cupcakes kwam uit op ongeveer 500 calorieën. De Dulce de Leche aangeboden 470 calorieën, bijvoorbeeld; de Cherry schoenmaker had 480; de Cappuccino had 520; de Cookie Dough had 540; en de Carrot Cake had 600.

Andere voedingsstoffen

Kruimels cupcakes waren hoog in vet en koolhydraten. Een enkele handtekening cupcake aangeboden een gemiddelde van 25 tot 35 gram vet en 50 tot 100 gram koolhydraten. Kruimels hebben geen informatie over de bedragen van suiker, eiwit of andere voedingsstoffen in haar cupcakes verstrekt. Voedingsdeskundige Erin Palinski-Wade, samen met de "New York Daily News," bleek dat een typische kruimels cupcake tussen 50 en 100 gram suiker.


gerelateerde artikelen