Constipatie als gevolg van Overdoses van zink

September 9

Constipatie als gevolg van Overdoses van zink

Zink is een essentiƫle mineraal in uw dieet verantwoordelijk voor het bieden van structuur aan eiwitten en enzymen in de snelheid van uw lichaam van chemische reacties. Als u geen genoeg zink in je lichaam, kunnen nadelige bijwerkingen zoals trage wondgenezing, verminderde immuunsysteem, verlies van eetlust of smaaksensatie optreden. Moeite om genoeg zink in uw dagelijkse dieet, kan uw arts om te suggereren zink suppletie. Voordat u met de supplementen begint, echter garanderen dat u een veilige dosering nemen.

Zink behoeften

U kunt neem zink supplementen voor verschillende gezondheidsproblemen. Deze omvatten omstandigheden zoals maagzweren, spier krampen, osteoporose of sikkelvormige cellen ziekte of voor de behandeling van een het eten wanorde, volgens MedlinePlus. U kan ook zink voor tijdelijke aandoeningen zoals de gewone verkoudheid. In sommige gevallen, kan uw arts adviseren de dagelijks toegestane inname van de bovenste niveau overschrijdt. Als u, te bespreken met uw arts-manieren om te minimaliseren van symptomen zoals maagklachten, zoals het nemen van kleinere doseringen met eten gedurende de dag.

Toelaatbare inname van de bovenste niveaus

Om te voorkomen dat de negatieve effecten die aan het nemen van teveel zink gerelateerde, houden van het nemen van de aanvaardbare bovengrens voor zink. Voor mannetjes en vrouwtjes leeftijd 9 tot en met 13 jaar is de aanvaardbare bovengrens 23 mg per dag. Als je leeftijden 14 tot en met 18 jaar, 34 mg is de grens, terwijl 40 mg de limiet is bent u ouder dan 19-jarige leeftijd. Hoewel dit de bovengrens, kunt u nog steeds negatieve neveneffect van zink ervaren bij het eten van kleinere hoeveelheden.

Effecten

Abdominale effecten worden geassocieerd met het nemen van tussen de 50 en 150 mg per dag van zink. Naast obstipatie, kunnen bijwerkingen zoals buikpijn, diarree, misselijkheid en braken optreden. Neemt u tussen 225 en 450 mg zink, bent u waarschijnlijk ervaren braken. Als u ondervindt constipatie of andere effecten aan zink suppletie gerelateerde, praat met uw arts over het wijzigen van uw dosering.

Effecten op lange termijn

Terwijl constipatie en andere abdominale boos symptomen tijdelijke effecten geassocieerd met zink overdosis kunnen, kan blijven nemen overtollige hoeveelheden supplementen je om te ervaren een koperen tekort. Omdat je lichaam koper om regelmatige dagelijkse functies te vervullen vereist, is het belangrijk om een evenwicht te handhaven en te veel zink voorkomen.


gerelateerde artikelen