Hoe gaan de ouders met hun kind's Crushes?

June 18

Hoe gaan de ouders met hun kind's Crushes?

Als uw kind groeit en ouder wordt, zou een kwestie die u kan confronteren het eerste vermoeden van romantische interesse in leeftijdsgenoten. Kid crushes kunnen worden uitdagend en verwarrend voor zowel kinderen als ouders. De website Psychology Today verklaart dat kind infatuations belangrijke lessen leren over het aansluiten van met mensen buiten de directe familie.

Praten over de verliefdheid

Het is belangrijk om te houden communicatielijnen wijd open als uw kind in deze nieuwe fase van de kindertijd treedt. Vraag uw kind vragen over hoe ze voelt aan haar aanmoedigen om te delen en communiceren. U kunt vragen voor meer informatie over wat ze graag over deze persoon en hoe ze zich voelt wanneer ze denkt dat over hem. Vergeet niet aan te raken op uw kind perceptie van zichzelf als goed, raadgevingen Psychology Today. Vraag uw kind over haar top kwaliteiten die anderen kunnen bewonderen en waarderen. Leggen aan uw kind dat het normale hebben speciale gevoelens over een andere persoon.

Weerstaan bagatelliseren

Terwijl verplettert en "puppy love" triviaal en schattig voor volwassenen lijken kunnen, voelt uw kind waarschijnlijk zeer serieus over zijn verliefdheid. Jennifer DuBose, een huwelijk en familie therapeut in Illinois, waarschuwt voor bagatelliseren en plagen van een kind met een oogje. Pesten kan uw kind emotioneel wond en leiden tot hem terug te trekken uit je. In plaats daarvan, valideren van uw kind gevoelens en emotionele steun te verlenen als hij wil praten.

Observeren en controleren

Als uw kind haar weg door de verliefdheid navigeert, bekijken en controleren om ervoor te zorgen zij verblijft veilig en uitvoeren van zichzelf binnen uw verwachtingen. Make yourself beschikbaar als uw kind wil praten. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kind niet aan ongepast gedrag in verband met het verpletteren deelnemen. Specifieke grenswaarden over telefoon, SMS, computer en face-to-face gedrag. Laat niet uw kind te hebben unsupervised persoonlijk contact of ongecontroleerde en buitensporige klok van een computer of mobiele telefoon.

Heartbreak

Zo snel als een crush komen kan, kan het verdwijnen. Deze verandering van hart heartbreak kan inhouden voor uw kind, of het kan niet. Als uw kind pijn i.s.m. het einde van een verliefdheid ervaart, emotionele ondersteuning bieden. DuBose adviseert ouders niet te negeren of het ontslaat van uw kind emotionele pijn. Moedig uw kind deel zijn gevoelens en bieden comfort om hem voorbij de pijn en het herstellen van emotioneel te helpen. Tijd en ondersteuning moeten uw kind vooruit helpen.


gerelateerde artikelen