Amerikaans Ginseng & zijn bijwerkingen met schildklier medicatie

June 22

Amerikaans Ginseng & zijn bijwerkingen met schildklier medicatie

Amerikaans ginseng is een kruid gevonden in Noord-Amerika. De wortel van de plant is gebruikt voor een aantal medicinale doeleinden. De schildklier produceert soms teveel of te weinig schildklier hormonen, waardoor het noodzakelijk is voor sommige mensen te nemen van de medicijnen. Bent u op elk type van schildklier medicatie, overleggen met uw arts alvorens eventuele kruidensupplementen.

Amerikaans Ginseng

Amerikaans ginseng wordt gebruikt om de verschillende medische aandoeningen. Volgens de National Institutes of Health, Amerikaans ginseng mogelijk effectief in het verlagen van de bloedsuikerspiegel en het voorkomen van infecties, zoals koude en griep, bij volwassenen. Amerikaans ginseng wordt ook gebruikt voor de behandeling van aandacht tekort-hyperactiviteit stoornis, borstkanker, stress, bloedarmoede, slapeloosheid, koorts, gastritis, impotentie, HIV/AIDS en fibromyalgie. Er is echter niet genoeg onderzoek om te beoordelen van de effectiviteit van Amerikaanse ginseng in de behandeling van deze aandoeningen.

Bijwerkingen

Amerikaans ginseng wordt beoordeeld als "eventueel veilig" bij volwassenen en kinderen wanneer gebruikt op de korte termijn, volgens de National Institutes of Health. Bijwerkingen van Amerikaanse ginseng zijn over het algemeen mild en omvatten diarree, slapeloosheid, jeuk, hoofdpijn en angst. Zeldzame nevenwerkingen zijn snelle hartslag, veranderingen in bloeddruk en borsten of vaginale bloedingen bij vrouwen. Leverschade en een ernstige allergische reactie hebben opgemerkt in individuen bij het nemen van de Amerikaanse ginseng. Het kruid kan ook leiden tot een uitslag Stevens - Johnson syndroom genoemd.

Interacties met schildklier medicatie

Geen interacties tussen Amerikaanse ginseng en elk soort schildklier medicijnen zijn gemeld. Gemeenschappelijke medicatie voor de schildklier omvatten levothyroxine, levothyroxine sodium, liothyronine, gedroogde schildklier, werden en methimazol. Volgens «««Drugs.com is er geen interactie tussen Amerikaanse ginseng en om het even welk van deze drugs. In geval van hyperthyreoïdie, worden bèta-blokkers voorgeschreven om te helpen een snelle hartslag vertragen. Bèta-blokkers en ginseng hoeft niet een negatieve interactie en over het algemeen kunnen worden tezamen.

Voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg uw arts vóór het nemen van eventuele kruiden supplementen of wijzigen van uw dieet. Ginseng kan communiceren met andere medicijnen en bepaalde aandoeningen. Amerikaans ginseng kan communiceren met bepaalde medicijnen gebruikt voor de behandeling van depressie monoamine-oxidase remmers of MAOs genoemd. Omdat American ginseng bloedsuiker verlagen mogelijk, gebruiken met de nodige voorzichtigheid bij het nemen van medicatie voor diabetes type 2. Hoewel er geen dosering heeft vastgesteld, zijn specifieke doseringen onderzocht in onderzoek. Ter voorkoming van infecties, neem 200 mg American ginseng tweemaal per dag voor drie tot vier maanden.


gerelateerde artikelen