Zon-meid rozijnen voedingswaarde feiten

June 27

Zon-meid, een bedrijf bestaat sinds 1912, produceert rozijnen. Deze krenten en rozijnen zijn beschikbaar in het gedeelte bestuurde containers, waardoor ze een goede keuze om met u te werken of klasse. De voedingswaarde van zon-meid rozijnen feiten dat ze bevatten allerlei mineralen, alsmede gezonde vezels en macronutriënten.

Calorieën

Een 1/4 kopje portie zon-meid rozijnen bevat 130 calorieën of 6,5 procent van de calorieën die je moet elke dag consumeren. Deze rozijnen zijn een uitstekende keuze voor een draagbare snack, als 100 tot 200 calorieën snacks vaak passen goed in uw plan van de dieetmaaltijd zonder invoering van te veel calorieën.

Koolhydraten en eiwitten

Een portie van zon-meid rozijnen biedt 31 g koolhydraten, een belangrijk voor het functioneren van uw centrale zenuwstelsel macronutriënten. De koolhydraten in deze gedroogde vruchten breken in glucose--brandstof voor je lichaam. Bovendien, bevatten rozijnen 1 gram eiwit. Je moet consumeren 225 tot 325 g koolhydraten en 50 tot 175 g eiwitten per dag.

Vezel

Zon-meid rozijnen kunnen helpen verhogen van uw vezel inname. Een portie bevat 2 g van deze voedingsstof. Een artikel in de uitgave April 2011 van het "dagboek van medicinale voedsel" bespreekt de raisin de rol in het helpen van mensen krijgen meer vezels in hun voeding en notities het belang van de vezel tot verzadiging, evenals de mogelijke doeltreffendheid voor verbetering van de insulinegevoeligheid te bevorderen. Het consumeren van 25 tot en met 38 g vezels per dag.

Kalium

Zon-meid rozijnen zijn een goede keuze voor kalium, met 9 procent van de dagelijkse aanbevolen inname. Het kalium in rozijnen is belangrijk voor de regulering van de spijsvertering en de functie van je spieren. Ook profiteert je hersenen. Een studie gepubliceerd in mei 2011 de kwestie van de "American Journal epidemiologie" correleert de consumptie van kalium met een verminderde kans op weefsel hersendood veroorzaakt door hoge bloeddruk bij vrouwen.

Ijzer

Een portie zon-meid rozijnen biedt 6 procent van het strijkijzer dat je moet elke dag consumeren. Het ijzer in uw dieet helpt voorkomen dat bloedarmoede, die kan leiden tot een slaperig reactie dat maakt het moeilijk uw normale dagelijkse activiteiten uit te voeren. Het is belangrijk om aan te vullen van ijzer in je lichaam na het geven van bloed, zo zon-meid rozijnen een goede post bloeddonatie snack kunnen maken.

Calcium

Zon-meid rozijnen knobbel opwaarts uw calciuminname. Een portie van deze rozijnen hebben 2 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van dit mineraal bot-versterking. Naast haar invloed op de botdichtheid, kan calcium verlichten voor sommige symptomen van het premenstrueel syndroom.


gerelateerde artikelen