Draag je een flotatie-apparaat wanneer diepzee joggen met enkel gewichten?

June 2

Draag je een flotatie-apparaat wanneer diepzee joggen met enkel gewichten?

Diepzee joggen is een low-impact cardiovasculaire oefening voor ieder wie desiderata voor reserveonderdelen hun gewrichten van joggen op grond of een loopband. Trainers en atleten gebruiken vaak deze oefening als revalidatie te handhaven fitness vanwege de lage stress die het zet op het lichaam. Lopers opnemen in hun praktijk routines te handhaven en verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen te negatief beïnvloeden enkels, de knieën en de heupen. Hoewel niet verplicht, is het aanbevolen dat u een reserve-drijfvermogen apparaat wanneer diepzee joggen om steun in goede vorm. Met enkel gewichten wordt dit steeds belangrijker.

Soorten oprichtingsapparaten

U kunt kiezen om te doen uw diepzee joggen met een flotatie gordel of een vest. De gordel kan kan bieden meer mobiliteit voor uw armen en bovenlichaam maar niet de beste steun voor grote mensen. Een vest armbewegingen kunt beperken en soms omhoog drijft en kan het moeilijk maken om uw bovenlichaam en nek comfortabel en uitgelijnd te houden. Welk apparaat u kiest, moet het goed ingerichte en versleten zo strak als mogelijk om de beste resultaten te leveren.

Goede vorm

Diepzee joggen bootst uitgevoerd op het land, met de knieën iets lager dan de reguliere werking gehouden. Blijf verticaal rechtop en gebruiken van de weerstand van het water om te werken je benen terwijl ze bewegen. Niet je handen doen cup, snijd ze door het water in de vuisten of met je handpalmen draaide innerlijke--u zijn joggen, niet zwemmen. Vertrouwd raken met het juiste formulier moet worden gebruikt bij diep water joggen voordat u enkel gewichten gebruiken. Wanneer u de oefening onder de knie hebben en klaar voor meer een uitdaging, de laagste gewicht mogelijk toe te voegen en vervolgens werken zo nodig om de weerstand te verhogen.

Zonder een flotatie-apparaat

Als u bedreven in diep water lopen met een flotatie-apparaat bent, kunt u proberen "gratis" diep water lopen. Deze activiteit biedt meer van een training, maar u kunt gemakkelijk offeren formulier als u gerichter op watertrappelen en blijven drijven dan het mechanisme wordt uitgevoerd. Als u enkel gewichten dragen, wordt blijven drijven nog meer van een uitdaging. Om deze reden, wordt vrij diep water lopen over het algemeen beoefend zonder enkel gewichten.

Andere Tips

Voor een betere training, uitgevoerd in plaats weerstand toevoegen met behulp van een tetherattached aan uw vest of riem en aan de zijkant van het zwembad. Overleg met uw arts voordat u begint met een diep water joggen routine. Niet uit te oefenen in een pool zonder iemand aanwezig--dit wordt een voorzorgsmaatregel die nog belangrijker als u niet een beursintroductie apparaat dragen en enkel gewichten dragen.


gerelateerde artikelen