Honkbal Arm kracht oefeningen

October 6

Honkbal Arm kracht oefeningen

Overzicht

Een honkbal consequent gooien op hoge snelheden produceert een grote hoeveelheid stress op de spieren, pezen en ligamenten in de arm en de schouder. Een baseball speler met een sterke, gezonde arm zullen sneller geneigd zijn om te vinden van succes dan een speler met een pijnlijke arm. Er zijn oefeningen die iedere honkbalspeler--vooral werpers--gebruiken kunt voor het versterken van hun foute arm. Deze oefeningen zijn Sportspecifieke bewegingen die meer dan conventionele krachttraining.

Volledig kunt verhogen

De volledige kunt verhogen is een gemodificeerde laterale schouder-raise dat de rotator cuff spieren werft. De rotatorenmanchet is een serie van vier spieren--supraspinatus, de infraspinatus, de teres minor en subscapularis--die bijdragen aan het stabiliseren van de schouder. Deze spieren zijn vooral belangrijk voor Baseballspelers om controle van de fase van de vertraging van elke worp. Voor de volledige verhogen kunt, allereerst staande rechtstreeks met twee lichte halters--5 tot 10 kg--uw heupen. Houd je handpalmen naar vooruit en rechte armen als je de halters Lift recht aan de zijkanten. Stel je voor dat de halter dat een vol blikje frisdrank is zoals u knijp de schouderbladen samen. Stop wanneer je armen parallel met de grond en het gewicht langzaam terug te naar de beginpositie keren. Drie sets van 10 tot 15 herhalingen uit te voeren.

Arm cirkels

Cirkels van de arm kunnen worden gebruikt als een warming-up oefening en zal het versterken van de spieren rond de schouder samen met toenemende stabiliteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Houd je armen recht buiten zodat ze parallel aan de grond. Begin met kleine vooruit cirkels en geleidelijk toenemen van de diameter van de cirkels. Het uitvoeren van ongeveer 15 tot 20 kringen en de richting omkeren.

Lichaamsgewicht rij

Het lichaamsgewicht rij kan worden uitgevoerd op een touw, squat rek of een ander stuk van apparatuur die u toelaat om het ongeveer drie voeten van de grond hangen. De spieren die betrokken zijn in Scapulier retractie--knijpen je schouderbladen samen--helpen stabiliseren van de schouder en verbetering van houding. Deze spieren zijn belangrijk voor een baseball speler om te voorkomen dat elke schouder onevenwichtigheden die tot verwondingen leiden kunnen. Start de lichaamsgewicht rij op je rug en grijp het touw of de bar met je armen verlengd. Trek jezelf omhoog terwijl het houden van uw lichaam rechte totdat het touw of de bar de bovenkant van je borst raakt. De oefening zal uitzien in een omgekeerde push-up.

Lange Toss

Lange toss is een directe arm van de sport-specifieke versterking van de oefening voor de honkballer. Elke honkballer vangst zal spelen voor de praktijk en spelen. Lange toss is een geconcentreerde vorm van vangst waar vergroot u de afstand en snelheid van elke worp die verhoogt de flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de spieren in de schouder en versterkt de foute beweging. Na een goede warming-up, beginnen geleidelijk verhogen van de afstand tussen u en uw partner. Gericht op het houden van elke worp op een rechte lijn en met een hoge snelheid. De maximale afstand die je zonder een grote boog in de aangooi gooien kunt te vinden. Volg goede mechanica tijdens elke worp.


gerelateerde artikelen