Zijn er voedingsmiddelen die verwijderen van striae?

November 13

Zijn er voedingsmiddelen die verwijderen van striae?

Striae zijn een zichtbare herinnering van uw huideigen expansie als gevolg van plotselinge gewichtstoename of zwangerschap. Striae zijn het resultaat van het scheuren van de dermis, de middelste laag van de huid. Ze zijn vaak gepaard met roze of paarse lijnen, indicatieve van burst haarvaten, en in het algemeen lijken op uw dijen, buik, heupen, borsten en bovenarmen. Striae zijn zeer moeilijk om zich te ontdoen van, maar u kan helpen met het minimaliseren van hun zichtbaarheid door het maken van een weinig dieetveranderingen.

Zink-rijk voedsel

Zink is mineraal een vereiste voor de collageenproductie van, het bindweefsel die uw huid bij elkaar houdt. Volgens de website van gezonde huidverzorging is zink ook een onderdeel van de goede werking van de enzymen die het lichaam nodig heeft om te herstellen van de verwondingen van de huid. U vindt zink gemeen vlees zoals vissen, paranoten en Turkije.

Vitamine-rijk voedsel

Vitaminen A, C en E zijn bekend om te helpen bestrijden van striae en de genezing van huidige degenen te bevorderen. Vitamine-C-rijk voedsel help limiet stretch mark vorming, als vitamine C aids in huid collageen vorming. Vitaminen A en E zijn ook voordelig voor stretch marks; vitamine A aids in de ontwikkeling van de huidcellen en vitamine E helpt het lichaam toevoegen vitamine C. voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C zijn wortelen, zoete aardappelen en bosbessen, terwijl rijke bron van vitaminen A en E zijn zuivelproducten, avocado's en zonnebloempitten.

Eiwitrijke voedingsmiddelen

Eiwitrijke voedingsmiddelen kunnen verbeteren van de kwaliteit van uw huid en helpen voorkomen dat stretch mark ontwikkeling. Sojabonen, vooral de vorm van geconcentreerd poeder, zijn een hoge plantaardige bron van eiwitten. Ook rijk aan proteïne zijn vlees zoals Turkije, tonijn en kipfilet. Probeer eiwitrijke zuivel, eieren.

Water

Veel dranken, zoals koffie, thee en frisdrank, neiging om uitdrogen van de huid en maken je kwetsbaarder om te rekken merken. In tegenstelling tot deze dranken houdt water uw huid gezond en gehydrateerd, waardoor het minder waarschijnlijk ontwikkelen van striae. U kan de hydratatie van de huid stimuleren door het drinken van minstens acht tot 10 acht-ounce glazen water per dag. Dit houdt je huid elastisch en helpt handhaven van de normale productieniveaus voor collageen.


gerelateerde artikelen