Hypoglykemie & vegetarisch dieet

September 30

Hypoglykemie & vegetarisch dieet

Vegetarisme en hypoglykemie hebben alleen een paar zeldzame links, en een evenwichtige vegetarisch dieet eten daadwerkelijk kan helpen controle de problemen van de bloed-suiker-niveau is gekoppeld van hypoglycemie en diabetes. U moet zitten kundig voor onthouden van vlees of andere dierlijke producten tijdens het beheren van uw diabetes en het vermijden van hypoglykemie zowel hyperglykemie. Om deze doelen te bereiken, moet u nauw samenwerken met uw arts om te ontwikkelen een behandelingsplan dat werkt het beste voor u.

Definitie en oorzaken

Hypoglykemie treedt op wanneer uw bloedsuikerspiegel abnormaal laag geworden. Het treedt meestal op bij mensen met diabetes, hoewel zelden, andere voorwaarden leiden het zoals bepaalde medicijnen, tumoren, endocriene tekortkomingen of nier en lever voorwaarden tot kunnen. Meestal is het een bijwerking van medicijnen die u nemen om tegen diabetes, waardoor verhoogde bloedsuikerspiegel. Neemt u meer insuline nodig dan uw lichaam nodig, bijvoorbeeld heeft, kan het bloedsuikerspiegel te veel lager.

Koolhydraten

Diabetes en de daaraan verbonden voorwaarden hebben betrekking op hoe je lichaam verwerkt koolhydraten, die zijn onderverdeeld in de suikers die controle lichaamsfuncties helpen. Als je geen vlees eet, kan u worden verbruikt te weinig eiwitten en teveel koolhydraten; een overmaat van suiker in uw bloed zou geven hoge bloedsuikerspiegel, niet hypoglykemie of hyperglykemie. In feite, kan uw arts adviseren u te snel eten ongeveer 15 g koolhydraten ter bestrijding van de aflevering van een hypoglykemie.

Evenwichtige voeding

De truc om het voorkomen van hypoglykemie, hebt u diabetes, is zorgvuldig evenwicht tussen uw insuline en andere medicijnen met uw dieet en levensstijl. Een vegetarisch dieet is compatibel met deze doelstellingen, zolang je voldoende hoeveelheden van alle voedingsstoffen krijgt. Zorg ervoor dat uw arts vertellen als je vegetarisch, als dit dieet daadwerkelijk uw lichaam proces insuline beter in sommige gevallen helpen kan, wat betekent dat uw dosering van insuline moet mogelijk verlagen.

Niet-diabetische

Hypoglykemie bij mensen zonder diabetes is zeldzaam, maar het gebeurt; praat met uw arts over het krijgen van getest voor andere aandoeningen, als u ervaring van hypoglykemie maar weet dat u geen diabetes hebt. Een artikel 1984 in het tijdschrift "Archieven van Disease in Childhood" vertelt het verhaal van een 12-jarige jongen die lijden aan hypoglycemie, lethargie en braken terwijl na een vegetarisch dieet; de onderliggende oorzaak bleek te zijn van een tekort aan de voedende carnitine, die vooral in vlees en zuivelproducten, maar ook in tarwe, avocado's, asperges en pindakaas gevonden is.


gerelateerde artikelen