Hoe te eten snoep & nog afvallen

August 3

Hoe te eten snoep & nog afvallen

Dieet is nooit gemakkelijk. Hoewel het moeilijk te traceren statistisch het percentage van dieters die erin slagen om te houden van het gewicht af, klinisch psycholoog Lavinia Rodriguez, schat specialist op het gebied van gewichtsbeheersing, in een artikel voor «««TampaBay.com, dat het tarief van de mislukking ongeveer 90 procent is. Een van Rodriguez "grootste kritiek van te streng dieetplannen, waarvan het meest waarschijnlijk leiden tot een mislukking, is dat ze bepaalde soorten eten volledig te elimineren, en dat deze voedingsmiddelen zijn meestal uw favorieten. Als je liefde eten van snoep, maar noodzaak om te vermageren, wees niet bang, er zijn nog manieren kunt u uw favoriete behandelen integreren in uw dieet.

Stap 1

Verwen uzelf met suikervrij snoep voor traktatie van een caloriearm. Worden zich ervan bewust, echter dat caloriearm betekent niet nee-calorie, en dat niet alle suiker-vrije snoepjes zijn gelijk geschapen. Twee stukken van Eclipse suikervrij groene munt gom weliswaar een louter 5 calorieën, is een Dove donkere chocolade suikervrije chocolade crème 38 calorieën.

Kijken voor suikervrije snoepjes gemaakt met xylitol als u bezorgd over tandheelkundige gezondheid alsmede gewichtsverlies bent. Een artikel in de 2006 "dagboek van Pediatric Dentistry" meldt dat regelmatige consumptie van xylitol-gezoet snoepjes de vorming van Holten in zowel kinderen als volwassenen vermindert.

Stap 2

Een beetje donkere chocolade eten elke dag. Niet alleen zal de donkere chocolade voorzien in uw verlangen naar iets zoets, biedt ook andere voordelen voor de gezondheid. Donkere chocolade is aangetoond dat het verminderen van angst, het verlagen van de bloeddruk en heeft een gunstige invloed op de stofwisseling. Een studie van de 2009 door het Instituut van Nestle vond dat consumptie van 40g donkere chocolade dagelijks gedurende twee weken in belangrijke metabole veranderingen resulteerde, maar het is nog niet bekend over de vraag of die veranderingen tot verlies van het gewicht leiden kunnen.

Stap 3

Probeer eetlustremmer snoep. Hoewel de ooit-populaire Ayds afslanken snoep niet langer op de markt is, zijn nieuwe eetlustremmer snoepjes op de markt, velen van hen maakte met de veronderstelde eetlust suppressant kruid hoodia gordonii. Er is geen bewijs voor te stellen dat deze snoepjes werken zal aan controle van uw gewicht, maar als u genieten van de smaak, zij en een ander type van candy doen kunnen te bepalen die suiker het hunkeren naar die misschien anders heb je duiken in een doos van donuts.

Stap 4

Genieten van allerlei soorten snoep die je leuk vindt, zolang u dit met mate doet. Elk soort verstandige gewichtsverlies plan staat enige speelruimte voor snacks en andere items van de vrije keuze. Als je kan gewoon 100 calorieën uw dagelijkse eenheden om te voldoen aan uw zoete tand braaklegging, kan u genieten van een dagelijkse snoep traktatie van vier Hershey's kisses, helft van een pakket van amandel M & Ms, vijf Starburst fruit chews of 1 oz. van Trader Joe's peanut broos. Als u een online calorieteller te gebruiken, of download een calorie tellen van toepassing op uw smart phone, kunt u uw favoriete snoep traktaties opzoeken en bepalen enkel welk formaat deel zal passen in uw dagelijkse calorie-begroting.

Tips

  • Verdeel uw snoep aankopen in 100-calorie snack-sized porties, en elk gedeelte plaats in een aparte, verzegelde zakje. Alleen laat u één zakje per dag consumeren.
  • Eet uw snoep langzaam, genieten van elke hap en drinken van veel water. Dit zal helpen u te voelen volledig en voldaan, zodat u doen niet uw stash van snoep voor het helpen van een ander niet-geautoriseerde raid.

Wat die u nodig hebt

  • Suikervrij snoep
  • Pure chocolade
  • Eetlustremmer snoep
  • Calorieteller

gerelateerde artikelen